MARIJA MILOŠEVIĆ NA CETINJU! Ćerka Slobodana Miloševića se 20 godina krije od očiju javnosti! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

17.09.2021

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Slobodana Miloševića, Marija Milošević, fotografisana je na Cetinju.

Republika

Foto: youtube.com/ Azra Redžić Radulović

Marija Milošević više od 20 godina živi u Crnoj Gori

Marija Milošević više od 20 godina živi u Crnog Gori. Protiv nje se vodio postupak jer je prilikom hapšenja svog oca 1. aprila 2001. godine, pucala u dvorištu Vile Mir, u kojoj se Milošević tada nalazio.

Prvi osnovni sud u Beogradu je u aprilu ove godine ukinuo pritvor i naložio Interpolu da povuče međunarodnu poternicu koja je od 2006. godine bila raspisana za Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika SRJ.

Uprkos tome, Marija i dalje boravi u Crnoj Gori, gde se više od dve decenije vešto skriva od očiju javnosti.

Republika

Foto: Pink.rs

Marija Milošević živi u kući na Cetinju

Kako komšije i prijatelji navode, ona živi u kući na Cetinju, prenosi Pink koji je i objavio fotografiju ćerke nekadašnjeg predsednika.

- Posvećena je i svojim kućnim ljubimcima, ima dva velika kučeta i jedno malo. To malo joj je poslao Marko iz Moskve da ne bude usamljena. Ne znam koja je to rasa, nikada takvo, pa ni slično kuče nisam video. Kuća joj je skromna, ali lepo sređena, video sam kada sam bio u poseti kod nje. A ona izgleda fenomenalno, ima sjajnu liniju, lepša je nego kad je bila devojka, ima crnu kosu i one njene prepoznatljive šiške - navodi Marijin prijatelj i zaključuje da ju je tešio rečima da je u Srbiji sve više mladih koji shvataju da njen otac nije nikakav zločinac, već čovek koji je samo hteo dobro srpskom narodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada Stanisic

17.09.2021 16:01

I ja bi postupila kao ona da je moj otac....