ŠOU NA HEPIJU, MARIĆ U ELEMENTU - Kad je propala mafija, propala je i Srbija! A ONDA JE USLEDILA ŠOKANTNA PRIČA O ARKANU!

Autor: Republika

Vesti

11.08.2021

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Milomir Marić, jedan od najvećih poznavalaca srpskog podzemlja tokom više decenija, šokirao je gledaoce TV Hepi tezom da je Srbija propala kada joj je propala mafija!

Republika

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY

Milomir Marić

Gosti u jutarnjem programu TV Hepi su novinari Ljubinka Milinčić i Žarko Rakić, ali je Marić na početku emisije "uzeo slovo" i otkrio nepoznate detalje o životu Željka Ražnatovića Arkana.

Povod za Marićev monolog o srpskoj mafiji i kriminalu je pisanje medija da je upravo Arkan stvrio Pink Pantere.

- Moram da kažem da to nije tačno, Arkan nije imao sreće sa juvelirnicama. Pljačkao je banke jer je voleo da troši na kocku, po milion, dva, ali sa juvelirnicama nije išlo. Prilikom jedne pljačke juvelirnice sa Branom Mićunovićem i Giškom (Đorđe Božović, prim. aut.), onesposobili su čuvara, ali se čovek probudio kada su krenuli da odlaze sa plenom. Nadljudskim naporima taj čuvar je podigao metalnu kutiju i udario Arkana u glavu, i od tada je Arkan imao smanjen fond reči. Tako je nastala legenda o najpoznatijoj srpskoj praznoj glavi - rekao je Marić.

Foto: www.profimedia.rs

Arkan

U svom stilu nastavio je da objašnjava kako je Srbija propala jer joj je propala mafija.

- Srpska mafija je nekad držala Frankfurt, Pariz, Štokholm, a onda se sve to izgubljeno, posao su preuzeli Albanci. Sprska stvar je propala kad joj je propala mafija i mi sada moramo da uvozimo mafiju - našalio se Marić, a na Rakićevu konstataciju da, ako je to tako, onda je Crna Gora daleko ispred Srbije.

- Uvek je crnogorska mafija gazdovala u Beogradu, ali sramota je da mi moramo da uvozimo mafiju. Ko bi rekao da će dva sela na ulasku u Kotor vladati Srbijom. Pa to je sramota - ironično je konstatovao Marić aludirajući na moćne kriminalne klanove - škaljarski i kavački.

Na kraju ove teme, u kojem su gosti u studiju uglavnom slušali Marićevo "predavanje", poznati novinar još jednom se našalio:

- Jedino mafija može da rehabilituje Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
triwun

11.08.2021 15:12

I ovaj je udaren !

Jovan

11.08.2021 15:51

Da li stvarno neko veruje u ove bajke? Znaci svako ce biti milioner za dva tri meseca. Neverovatno,da li ce biti jos budala da rade nesto drugo? Ja cu ostati vodoinstalater i izlazak cu naplacivati 700000€ a intervenciju zavisi od posla ali sigurno 1000000€. Mislim da ce i to biti malo za ove milionere. Sretno vam bilo.