NENAD ČANAK NA NAŠE OČI ODVAJA VOJVODINU OD SRBIJE! Neverovatno šta ovaj čovek radi!

Autor:

Vesti

10.08.2021

05:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LSV Nenad Čanak izneo je juče skandalaznu tvrdnju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Naime, Čanak je rekao da se Srbija ne graniči sa Hrvatskom, već Vojvodina, zbog čega on i ne vidi razlog postojanja problema u diplomatskim odnosima između Beograda i Zagreba.

Skandalozni stav da Vojvodina ne pripada Srbiji ovaj autonomaški nastrojen političar obznanio je na TV Hepi gostujući u jutarnjem programu kod novinara Milomira Marića, koji ni sam nije mogao da veruje u ono šta Čanak priča.

- Sa Hrvatskom ja uopšte ne vidim gde je problem. Mogli bi se imati odlični odnosi, s obzirom na to da se Hrvatska ne graniči sa Srbijom, tako da je to vrlo jednostavno - rekao je Čanak ne trepnuvši, a prenosi Objektiv.

Šokirani Marić vratio ga je na to šta je upravo izgovorio, ne verujući da je ovaj rekao da Vojvodina ne pripada Srbiji.

- Geografska Srbija nema granicu sa Hrvatskom. Sa Hrvatskom ima granicu Autonomna Pokrajina Vojvodina, koja je u sastavu Republike Srbije - pokušao je Čanak da se ispravi.

Marić je frapiran progovorio:

- On odvaja na naše oči i uši Vojvodinu od Srbije! Ja stvarno više ne znam dokle će ići ta neprijateljska aktivnost. Šta je on rekao sad, zapravo? Otcepio je Vojvodinu i sve preko Dunava! Znaš šta si rekao? To je ono čega smo se mi plašili, da ćeš ti odvojiti Vojvodinu i priključiti je EU – izgovarao je zapanjeni novinar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Bobi Vranje

10.08.2021 10:57

Bravo Nenade pokusaj bar Vojvodinu da prikljucis u EU ako Srbija nema nameru!

Odgovori 5 29
Penzioner Pera

10.08.2021 11:50

Zar se ovo ne kažnjava?

Odgovori 29 3
ISKUSNI

10.08.2021 22:59

Strpajte pajceka u zatvor. Nije kažnjen ni kada je svojevremeno štapom polupao tablu RTV - a u N. Sadu.

Odgovori 13 1
Сараџогла

11.08.2021 05:37

Путујући службено деценијама до мог пензионисања по Војводини увидео сам да војвођани НЕ ОСЕЋАЈУ ДА СУ ДЕО СРБИЈЕ.Ту су масовно долазиле српске кукавице утекли да се не боре против турака!После Другог светског рата масовно су се населили срби из Бсне.Данас Војводина има своју владу и Супштину у Новом Саду и бројне министре и посланике у Београду!А ми у мајци Србији немамо ни једног министра.