PREDRAG VULETIĆ ODBRUSIO ČANKU: Propalom političaru izuzetno žao što laž da su Srbi počinili genocid u Srebrenici nije prošla!

Autor: Republika

Vesti

19.06.2021

14:00

Nenadu Čanku, najvećem autošovinisti, propalom političaru koji hrče po rijalitijima i pijan ili drogiran mlati ljude po kafanama i vozi motorne sanke po užem centru Novog Sada, užasno smeta patriota kakav je Aleksandar Vulin, istakao je Predrag Vuletić.

Tanjug/A. PAP
Predrag Vuletić

- Vulin ima hrabrosti da javno kaže da oni koji tvrde da je Srbija genocidna, nisu dobrodošli u našu zemlju, dok je Nenadu Čanku izuzetno žao što laž da su Srbi počinili genocid u Srebrenici nije prošla. 

Ne znam da li mu više smeta to što je Srbija jaka, stabilna i suverena,  što postoje patriote poput Vulina ili to što su svi Srbi jedinstven politički narod. 

Nismo zaboravili kada je Nenad Čanak psovao Srbima majku beogradsku, kada je lupao i pljuvao table RTS i RTV, pamtićemo i ovu njegovu bruku i sramotu da smatra da su Srbi genocidni narod. 

- Čanak je kao čovek jedna nula, i baš zato je i na izborima dobio nulu od građana Srbije - istakao je Generalni sekretar Pokreta socijalista Predrag Vuletić reagujući na izjavu lidera LSV Nenada Čanka da je Aleksandar Vulin lažni patriota i da poslanici srpskog parlamenta treba da izglasaju istu deklaraciju o Srebrenici kao i poslanici Crne Gore. 

Komentari (0)

Loading