SRBIJA JE ČEKALA VUČIĆEVE REČI O SRAMNOJ REZOLUCIJI O SREBRENICI: Šef države digao glas, OVO JE NJEGOVA CENTRALNA PORUKA! GLAVU GORE!

Autor: Republika

Vesti

18.06.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima nakon usvajanja sramne Rezolucije o Srebrenici od strane crnogorskog parlamenta.

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Aleksandar Vučić

- Poslednjih dana i nedelja bili smo izloženi velikim pritiscima. Očekivali smo ih. Očekivali smo ih od svih onih koji su učestvovali u pokušaju stvaranja tzv. nezavisnog Kosova. Očekivali smo ih od svih onih kojima ne pada lako činjenica da Srbija napreduje najbrže u savremenoj istoriji. Nismo ih očekivali od onih koji su nam uvek bili najbliži. Ovo govorim zbog onih koji to moraju da izdrže, a to je srpski narod, ma gde on živeo - rekao je predsednik i dodao:

- Moramo da se borimo još snažnije za svoju zemlju, za svoju Srbiju i naše građane. Da odgovorimo na svaku optužbu, ali da nikoga ne vređamo. Srbija će u narednim danima analizirati sve odluke crnogorskog parlamenta, nećemo donositi ishitrena rešenja i nećemo vređati one koji su te odluke protiv interesa Republike Srbije donosili. Bićemo uvek uz naš narod u Crnoj Gori, mi nikog bližeg od njih nemamo. Sve ono što smo postigli i ekonomski rast ne znače nam ništa ako naše komšije nisu još bogatije. Spremni smo da pomognemo i narodu u Crnoj Gori, da investiramo, da ulažemo u nove fabrike. Nikada nećemo pozivati ljude da negde letuju ili ne letuju, ali ćemo umeti da napravimo odnos koji zaslužuju vlastodršci koji nas ne konsultuju, a trude se da uvrede Srbiju. Naš odnos nikada neće biti udvorički i podanički. Mi nemamo gazde u stranim ambasadama, naš jedini gazda i jedino kome jesmo sluge su građani Srbije. Građani Srbije, glavu gore. Imaćemo još rezolucija, sve će biti prepisane - rekao je Vučić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Zvezdica

18.06.2021 12:03

Ovo je stvarno sramni potez crnogorskog parlamenta.

Rade

18.06.2021 12:13

Djedovi vam se u grobovima prevrću, izdajnici.

Sara

18.06.2021 12:41

Naravno glavu goru, predaja nije opcija.

Lidija

18.06.2021 13:15

Srbija je oduvek bila uz svoj narod ma gde se nalazio. Srbi u Crnoj Gori imaju svu našu podršku.