Vučević: Nema boljeg kandidata za predsednika od Vučića!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.07.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da za njega nema boljeg kandidata za predsednika Srbije od aktuelnog predsednika Republike Aleksandra Vučića, dodajući da očekuje da on prihvati kandidaturu, jer kako kaže, ima moralnu obavezu da nastavi dalje da radi na razvoju Srbije i da ne dozvoli da se sve do sada učinjeno dovede u pitanje.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

Vučević je podsetio da se između 21. i 24. oktobra očekuje kongres SNS, ukoliko to epidemiološka situacija dozvoli, da će svakako biti promena u stranci, ali da za njega nema dileme ko bi trebalo da bude kandidat na predsedničkim izborima.

- Ne čekajući kongres stranke mogu da kazem da za mene nema boljeg klandaitat za predsednika od sadašnjeg, Aleksandra Vučića. Da ne zvuči pretenciozno, ali on ima i moralnu obavezu da ponovo bude kandidat, da se nastavi dalje razvoj Srbije i da ne dozvoli da se dovede u pitanje sve što je Srbija pod njegovim liderstvom uradila - rekao je Vučević.

On je istakao da su ti rezultati itekako - ekonomski prosperitet, jačanje bezbednosnih struktura, izgradnja autoputeva, pruga, kliničkih centara, stablan kurs dinara, povratak ugleda naše države, zastupanje i predstavljanje Srbije na pravi način kako treba da rade lideri, jačanje Srbije u svakom segnmnetu.

- Vučić ne sme da dozvoli da se to dovede u pitanje i očekujem od njega da se prihvati kandiadute. Ne vidim drugog kandidata ispred naše stranke i ne samo ispred SNS. Vučić treba da bude kandidat za novi mandat ispred većinske pristojne Srbije. To je njegova moralna obaveza - rekao je Vučević.

Govoreći o sastancima koje je predsednik održao sa članstvom prošle nedelje, Vučević je rekao da je dobro što je Vučić, pored svih obaveza našao vreme i prostor da se susretne sa ljudima koji su svakodnevno na terenu.

- Predsednik je mogao da prenese određen poruke članstvu, ali i da čuje raspoloženje i stanje u stranci - rekao je Vučević.

Dodao je da će se na kongresu stranke svakako videti nova lica, u vrhu, kao i u stranačkim organima, jer je to politika SNS, što su i do sada pokazali, osvežavajući kadrove i na poslednjiim izborima, sa novim kandidatima za poslanike, za predsednike opštine, novim ministrima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jovana

23.07.2021 17:40

Većina građana je svesna vrednosti čoveka koji se danonoćno bori za bolje sutra svih građana Srbije!, Znaće da nagradi i vrednuje nečiji trud, rad, zalaganje , a ponekad i odricanje od svakodnevnih životnih radosti zarad opštih interesa!

Nemanja

23.07.2021 17:48

Realno, Vučić je jedini pravi kandidat koji bi sve uradio kako bi svojim gradjanima obezbedio lepše uslove za život.

Jovana

23.07.2021 21:08

boljeg kandidata zaista i nemamo

Zoran

23.07.2021 22:00

Niko bolje nece voditi Srbiju od predsednika Vucica