MAFIJA POKAZALA PRLJAVE NAMERE! LOV NA VUČIĆA JE U TOKU: Hajka na predsednika Srbija dobija monstruozne razmere!

Autor: Republika

Vesti

23.07.2021

10:15

Magazin Tabloid, koji formalno uređuje najpoznatiji srpski teoretičar zavere i kreator mnogih monstruoznih laži o državnom vrhu Srbije Milovan Brkić, i zvanično je otvorio "lov" na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tanjug/Z. ŽESTIĆ, MC.RS
Aleksandar Vučić i Milovan Brkić

Tabloid, koji pod Brkićevom uređivačkom palicom lansira najnebuloznije informacije o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici i njegovim najbližim saradnicima, objavio je sraman naslov koji fašističkim rečnikom nedvosmisleno saopštava da mafija želi glavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

print

Najnoviji broj Tabloida i navedeni naslov tako potvrđuju da je specijalna operacija protiv Vučića, koju koordinišu zapadne službe a izvodi srpska opozicija, u punom juku.

Cilj je odavno poznanat - a to je eliminacija predsednika Srbije ne samo iz političkog života već iz života uopšte i dolaz tajkunske hobotnice na vlast.

 

Komentari (4)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

23.07.2021 11:32

Подржавамо вишегодишњи константан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.

Daria

23.07.2021 11:53

Ovo je pravna drzava pa ce se na kraju dokazati svacija dela a kako stvari stoje presedniku vec duguju javna izvinjenja

Marijana

23.07.2021 15:26

U ovoj državi se mora poštovati zakon, a mafijašima i ubicama je mesto iza rešetaka! Predsednik je jedini u U ovoj državi se mora poštovati zakon, a mafijašima i ubicama je mesto iza rešetaka! Predsednik je jedini u istoriji koji se suprotstavio mafiji i zato je sada na meti.

Jovana

23.07.2021 17:13

Hajka na predsednika je jedan od načina da se Srbija destabilizuje!