PAKLENI PLAN DOBIJA NA UBRZANJU, SPECIJALNA OPERACIJA U PUNOM JEKU: Udari na Vučića i spolja i iznutra, OVO JE KRAJNJI CILJ!

Autor: Republika

Vesti

26.06.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalna operacija rušenja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čije su arhitekte Zapadne ambasade a neposredni izvršioci lideri minorne srpske opozicije i njihovi saveznici iz zemalja u okruženju, poslednjih dana dobija na ubrzanju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/A. NALBANTJAN/AP
Aleksandar Vučić, Vuk Jeremić, Zdravko Krivokapić, Aljbin Kurti i Vladimir Vuletić

Kako objašnjava sagovrnik Republike upućen u tajne planove onih koji svoje lične interese pretpostavljaju državnim, opozicija i dokazani neprijatelji Srbije iz okruženja uveliko sprvode svoju agendu čiji je cilj blaćenje prvog čoveka države.

- Sve je koordinisano! Istovremeno se odvijaju razorni napadi i spolja i iznutra! Ako samo malo analizirate događaje iz nekoliko prethodnih nedelja bićemo vam jasno da je reč o dobro osmišljenom planu za krnjenje rejtinga i poverenja koje u narodu uživa predsednik Vučić - kaže naš sagovornik.

Kada je reč o pritiscima spolja, kaže on, eklatantni primeri su dešavanja u Crnoj Gori i nedavni nastup prištinske delegacije u Briselu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aljbin Kurti

- Sa jedne strane imate Kurtijeve zahteve da Srbija prizna nezavisno Kosovo, sa druge strane Srbija i Srbi se proglašavaju genocidnim narodom u Skupštini Crne Gore. Pa kao da ta muka nije dovoljna glavobolja za srpsko rukovodstvo, i politički lešinari iz redova opozicije udaraju maltene u ratne bunjeve - konstatuje naš izvor i dalje obrazlaže:

- Samo neupućeni i politički naivni posmatrači mogli da pomisle da, između, recimo, Jeremićevog skandaloznog performansa ispred Predsedništva i Vuletićevih igrarija ispred SBPOK, nemaju nikakve veze. Kada tome dodate pritiske spolja, Mariniku Tepić ili Dragana Đilasa i medijsko-propagandnu mašineriju koja im stoji na raspolaganju, vama je onda sve jasno - brutalna hajka je u ponom jeku - zaključio je naš izvor.

RepublikaFoto: Republika
Vuk Jeremić

Podsetimo, Vuk Jeremić, lider Narodne stranke i njegovi saborci napravili su juče prvorazredan politički skandal kada su došli u zdanje na Andrećevom vencu da prete predsedniku Srbije.

Međutim, kao što je Republika već pisala, kada im je predsednik odrečito odgovorio, brže bolje su se razbežali.

O ovom Jeremićevom skandalu govorio je i direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović, gostujući na TV Pink.

Mislim da je Urgenti centar pun ljudi koji su izlazili na ferku sa Jeremićem. Jako je poznat po tome. U mladosti je voleo da igra lastiš sa devojčicama i bio je najbolji, pa nije bio baš omiljen među devojčicama. Jedino teško što je uspeo da digne u životu su milioni onog belosvetskog lopova Hoa. Kad takav tip dođe da preti vi imate osnovanu sumnju da će on da izvuče ženinu lepezu i nasrne na nekoga - sarkastično je dodao Milovanović.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Vladimir Vuletić

I sam predsednik imao je i više nego jasnu poruku za Jeremića i njegove kabadahije.

Na pitanje novinara kako komentariše ovaj vandalski čin, predsednik Srbije poručio je:

Ja neću da učestujem u tome, u pričama rekla kazala. Njih petorica su vikali i vređali ja sam, ja ne mogu da imam toliko energije koliko viče njih pet. Oni mene nisu ugrozili, samo su vikali. To je politički prerformans. Ništa loše nisu uradili, politički performans, da li je uspešan ili ne reći će narod na izborima. Oni ugrožavaju ljude Srbije, e to je problem - rekao je predsednik.

Sa druge strane, dojučerašnji potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić navodno je utvrdio postojanje tajnih veza Srpske napredne stranke sa Veljkom Belivukom, što je SBPOK kategorički demantovao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
žarko Kostakiev

26.06.2021 12:16

Tzv.gospodo rusitelji ..... u mom kraju se na tako nesto kaze..."malo mac"! Nece da moze!

sara

26.06.2021 14:02

Bože, ne znaš ko je gori od ovih ofucanih nakaza!!!. Na silu hoće da dođu na vlast i samo prete, a narod ih neće!!!.

Boban

26.06.2021 15:04

Sta im vredi kada su razotkriveni, a svi mi cemo stati uz Vucica.