(FOTO) OTIŠLA SI NA NEKO LEPŠE MESTO, SVI ĆEMO TAMO JEDNOG DANA: Rada Manojlović potresla javnost objavom NAKON GUBITKA BLISKE OSOBE!

Autor: Republika

Zabava

23.07.2021

10:09

Pevačica potresla javnost objavom!

printskrin/TV Prva
Rada Manoljović

Rada Manojlović podelila je na društvenim mrežama srceparajuću poruku, prisetivši se Dijane Milojković, koja je preminula 2019. godine.

Pevačica je ovom objavom rastužila mnoge podsetivši ih na ovaj nemili događaj:

– Anđele, ne samo danas, ne samo na ovaj datum. Datum koji nikako nismo želeli da nam bude obeležen na ovaj način.. Setimo te se svakog dana. I evo posle dve godine, i dalje ne znamo na koji način da se pomirimo da nas neće više dočekati tvoj osmijeh, tvoja divna slika, tvoja energija, ljubav koju si pružala svima nama, reči kojima ćemo svi da gledamo na život u lepšem smislu. Ali ostavila si trag u svakome ko te poznavao na bilo koji način. Baš trag kakav si želela. A to je da nikad ne posustajemo koliko god tereta da padne na naša leđa. Ni ti nisi izgubila svoju borbu, ti si je izborila. Do kraja. Ali Bogu je jednostavno nedostajao gore neko takav. I otišla si, na neko lepše mesto, tamo gde nema bola, nema ničega što će da te mori. Svi ćemo tamo, jednom. A do tada ti nas čuvaj, čuvaj svoje najmilije, tu si u svakom njihovom treptaju, svakom dahu. Najlepša ružo, otišle su tvoje latice ali ovde nikad nisu izgubile miris – piše u potresnoj objavi pevačice.

Instagram/printscreen

Komentari (0)

Loading