(VIDEO) KRIMINOLOG RADOVANOVIĆ ZALEDIO TAJKUNSKE MEDIJE: Postavili su mu ovo pitanje, NJEGOV ODGOVOR JE KRAJNJE JASAN!

Autor: Republika

Vesti

23.07.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriminolog Dobrivoje Radovanović u potpunosti je pokvario planove Đilasovih i Šolakovih medija!

RepublikaFoto: Youtube/NM Novi magazin, Starsport
Dobrivoje Radovanović i Veljko Belivuk

Naime, gostujući na jednoj od tajkunskih televizija pod kontrolom opozicije, Radovanović je na direktno pitanje u vezi sa tvrdnjama Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, odgovorio onako kako je tajkunskim medijima najmanje odgovaralo.

Na direktno pitanje da li će objavljivanje snimaka monstruoznih zločina, koje je najavio šef države, uticati na istragu, Radovanović je dao direktan odgovor.

- Vučićevo iznošenje snimaka ne može ugroziti istragu - rekao je Radovanović i dodatno pojasnio:

Istraživanja su pokazala da svi teški kriminalci, svi dugoprugaši, 50 odsto njih laže. Tvrdi da nikada nisu uradili to što su uradili, a 50 odsto njih kaže jesam uradio, ali nisam kriv. To mi je nametnuto, to mi je naređeno. Ljudi koji se bore za život praktično, imaju pravo da lažu - rekao je Radovanović.

Podsetimo, na pisanja Krik po kojima je predsednik Srbije od Belivuka navodno tražio razne usluge, reagovao je i sam Vučić.

- Neću da plaćam reket, nastaviću da pokazujem narodu da ćemo da pobedimo ubice, kriminalce, i sve pomagače, kako političke, tako i medijske i sve druge. Neću da se povlačim pred ubicama i koljačima, i njihovim političkim pomagačima. Ma koliko meni bilo teško tući ću se protiv ubica, ako ništa ponosan sam na činjenicu što su mene videli kao najvećeg neprijatelja, nekog koga ne mogu da potkupe i uplaše. Niko od njih nikada me neće uplašiti, boriću se istinom do poslednjeg daha! - poručio je predsednik Vučić.

Pogledajte video.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading