VOJNIK VELJE NEVOLJE SVE TAJNE KLANA ODAVAO DEVOJCI! Marko Andrić toliko je vezan za svoju lepšu polovinu da i u zatvoru kuka za njom!

Autor: Republika

Hronika

11.07.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija Marko Andrić, zvani Kuzman, koji je uhapšen kao član kriminalne grupe Veljka Belivuka, raskrinkao je brojne poslove tog klana, kao i njihovu vezu sa nestankom "pink pantera" Milana Ljepoje, pošto je sve tajne odavao svojoj devojci!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/Printscreen

Snimci razgovora na kojima se čuje kako govori o Ljepojinom nestanku, kao i Veljku Belivuku, već su se čuli u javnosti.

Izvor Kurira otkriva da postoje i brojni drugi snimljeni razgovori ovog Nišlije, koji potvrđuju da je grupa trgovala drogom i organizovala huligane koji su se na utakmicama pojavljivali pod plaštom navijačke grupe Principi.

- Tokom operativne obrade i prikupljanja dokaza protiv zloglasne kriminalne grupe otkriveno je da se Andrić o poznanstvu s Belivukom, kontaktima, kao i poslovima hvalio devojci sa kojom je živeo. Navodno, prepričavao joj je s kim se sastaje, kao i detaljne sadržaje razgovora sa tih sastanaka. Takođe, govorio joj je i kome prodaje drogu - otkriva izvor Kurira.

Kuzman je, navodno, devojci otkrio čak i da je kontakt u Beogradu, koji je veza za drogu, a sa kojim se sastajao, pripadnik grupe čiji je nadimak Deda.

Izvor Kurira tvrdi da Kuzman nije imao nikakvih tajni pred svojom devojkom i da je za nju toliko vezan da je prilikom saslušanja tražio samo da je vidi, jer kako je rekao, bez nje ne može da živi.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading