ŠOKANTNO PROROČANSTVO BABA VANGE BRENI U VEZI BOBE SE OBISTINILO: Pevačica potvrdila, NIJE MOGLA DA VERUJE SVOJIM OČIMA!

Autor:

Zabava

22.07.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proročanstvo Baba Vange Lepoj Breni se obistinilo!

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa/

Lepa Brena je svojevremeno otišla kod slepe proročice u Bugarsku, kako bi joj predvidela budućnost.

- Udaćeš se za čoveka u belom. Živećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca." Prvo što mi je palo na pamet, da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Belo odelo, bela uniforma - rekla je Brena.

- Nisam bila preterano oduševljena, jer nisam mogla zamisliti da putujem po svetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da beli sport, tenis, ima belu uniformu - ispričala je Brena u nekoliko navrata.

Svog budućeg supruga Slobodana Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri filma "Hajde da se volimo". Ponovno se setila reči najpoznatije svetske proročice. Upoznala je ljubav svog života.

- Mislila sam da ću naleteti na nekog doktora, apotekara ili možda čak pekara, a pojavio se teniser u belom kompletu - rekla je pevačica šokirana ispunjenjem baba Vanginim proročanstom.

Kasnije je opisivala kako ju je osvojio.

- Kad sam srela Bobu, svidela mi se njegova spontanost i iskrenost - rekla je Lepa Brena, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading