(FOTO) JELENA KARLEUŠA OSTAJE BEZ DUŠKA? Isplivao dokaz da se njena koleginica UDAJE, a bila je u aferi sa fudbalerom!

Autor:

Zabava

22.07.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova izjava šokirala je javnost!

RepublikaFoto: instagram.com
Jelena ostaje bez supruga?

Srpska pevačica Marina Visković našla se u žiži javnosti zbog njene afere sa fudbalerom Duškom Tošićem, mužem njene koleginice Jelene Karleuše. Naime, otkriveni su detaljio njihovog odnosa, pa je pevačica i priznala da Duška poznaje skoro deceniju, ako ne i više.

Nakon tih spekulacija, ona je na Instagram profilu otkrila da se udaje. Naime, tokom noćnog opušanja sa prijateljima, Marina se telefonskim pozivom našalila sa menažderom kako će se udati na moru, kao i da sve njene numere koje treba da snimi, ostavlja frizeru Stevanu.

Foto: instagram.com/marina_viskovic_official
Marina Visković

Sale, ja ako se udam daj Stevanu moj pesme - poručila je Marina Visković svom menadžeru zbog čega su svi prisutni njeni prijatelji nasmejali.

Kako je bila samo šala u pitanju, svi prijatelji su se nasmejali, ali znate kako kažu, u svakoj šali pola istine. Ostaje nam da vidimo da li će Marina stati na ludi kamen, kao i ko će biti njen izabranik, da li će to biti pomenuti fudbaler ili neki slobodni muškarac.

RepublikaFoto: instagram.com/marinaviskovic
Marina

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading