PONOVO SE OGLASILA VLADANKA MALOVIĆ: Monstrumi koljači su koalicioni partneri političkih lešinara!

Autor: Republika

Vesti

22.07.2021

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović ponovo se oglasila saopštenjem u vezi sa optužbama koje je vođa mafije Veljko Belivuk uputio na račun vrha države.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladanka Malović

Saopštenje prenosimo u celosti.

Samo politički lešinari koji su opljačkali i razarali Srbiju poput Đilasa, Tadića i njihovih patrljaka Obradovića, Jeremića, Lutovca i pokreta pedofila snažno podržani od strane njihovih tajkunskih medija u najvećim mafijaškim koljačima mogu da traže spas za opstanak na političkoj sceni.

Svaka pomisao da ta opskurna skupina ima bar malo političke svesti i razuma danas je pala u vodu činjenicom da okorelog kriminalca i njegovu kriminalnu grupu koji su sakatili i mleli ljude predstavljaju kao relevantnu gospodu šireći njihove laži.

Sama činjenica da izjave koljača i ubica citiraju i dalje razrađuju samo da bi predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu satanizovali jer mu normalnom, demokratskom, političkom borbom ne mogu ništa predstavlja novi nivo dna.

Ako se neko pitao zašto o Đilasu, Tadiću, Obradoviću, Jeremiću i sličnima narod Srbije misli sve najgore najbolje pokazuje današnji dan - njima je čak ekipa monstruma koja muči, sakati, melje ljude savršen koalicioni partner u borbi protiv Vučića samo da bi došli na vlast.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
danica

22.07.2021 16:54

OPozicija pokusava na sve načine da unisti dosadasnji rad i trud predsednika udruzujuci se sa svakakvim mafijasima, jedino su im oni preostali.

Ivana

22.07.2021 18:08

Vreme je da se Srbija bude jaka i stabilna. Srbija ima predsednika kojem je stalo da građani Srbije žive bolje, niko ovoliko nije radio za narod. Vladanka Malović mora da posavetuje Vučića da se SNS pročisti.