(VIDEO) IZ ZAGREBA STIŽE BRUTALAN UDAR! Predsednik i premijerka na meti homofoba: Bivši Srbin pomenuo Vučića i Brnabićevu, KOME JE OVO SMEŠNO?!

Autor: Republika

Vesti

30.06.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalna kampanja protiv Srbije koja dolazi iz Zagreba dobila je na intezitetu nakon što su se na meti voditelja Zorana Šprajca, koji se nekad prezivao Jovanović našli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica vlade Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug/S. Aćimović, S. Radovanović, RTL
Aleksandar Vučić, Ana Brnabić i Zoran Šprajc

Naime,  voditelj hrvatske televizije RTL, koja je inače u nemačkom vlasništvu, odjavio je sinoćnju emisiju “RTL Direkt” odvratnim napadom na državno rukovodstvo Srbije.

On je, naime, ispričao homofobičan vic koji je valjda samo smešan u "lepoj njihovoj".

Za kraj, da budemo potpuno politički nekorektni, jedan vic – rekao je Šprajc i nastavio:

– Znate li što rade dva geja? Vode ljubav. Znate li što rade dvije lezbe? Isto, vode ljubav. A što rade gej i lezba? Vode Srbiju! - odvalio je voditelj .

 

 

Ovaj homofobični vic samo je nastavak kampanje koju veće mesecima vode hrvatski mediji protiv Srbije i predsednika Vučića, a koja je započeta krajem prošle godine, uz uložen ogroman novac i, takođe, angažman nemačkih medija.

Ovaj put u napadu na Srbiju i Vučića primenjen je homofobični recept medija pod kontrolom Dragana Đilasa, koji ne propuštaju priliku da plasiraju uvredu na račun predsednika Srbije “Vučiću, pederu”.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ema

30.06.2021 10:51

Nista se bolje od njega nije ni očekivalo,imao svoje politicara pa nek o njima priča ogavne viceve

Masa

30.06.2021 10:52

A sta ocekivati od čoveka koji je prodao veru za večeru

Odgovori 11 4
Petar

30.06.2021 11:18

Da je smesno, nije, a nije ni cudno sto ce se novine Nova stampati u uvek nama "prijateljskoj" drzavi u gradu Osijeku!!!!!

Tijana

30.06.2021 12:04

Gospodin Jovanovic, nasao da se sprda i zbija sale, e pa mogao bi malo i na svoj racun.