Gak: Nema predaje na korak od cilja!

Autor: Republika

Vesti

23.07.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok god se Srbija konačno ne obračuna sa kriminalnim grupama i onima koji ih podržavaju, imaćemo pokušaje destabilizacije zemlje kakvom upravo svedočimo, istakao je član Glavnog odbora SNS-a Slavko Gak.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Slavko Gak

- Dovođenje predsednika jedne zemlje u vezu sa ozloglašenim kriminalcima pokazuje da kriminalne pore našeg društva ne trpe uređen sistem, jake institucije niti čvrste pravne osnove. Kao rezultat toga dobijamo udare direktno na instituciju predsednika republike, jer je obračun sa kriminalom koji je započeo predsednik Srbije Aleksandar Vučić očigledno blizu kraju.

- Predsedniku izražavam snažnu podršku u borbi u kojoj mora da istraje jer bi svi dosadašnji napori u suprotnom bili uzaludni.

- Pred kriminalcima se Srbija više ne sme povlačiti jer su oni ti koji su našu državu decenijama držali u blatu i oni su jedini kojima uređena država nije u interesu. Poslednji pokušaji urušavanja svega do sada izgrađenog pokazuju da smo na dobrom putu.

I zato nema predaje - poručio Gak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading