ŠEŠELJ RAZMONTIRAO CRNOGORSKU POSLANICU: Kako se zove ona stuha? To je slika i prilika SRPSKIH IZDAJNIKA!

Autor:

Vesti

19.06.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SRS Vojislav Šešelj rekao je da je Draginja Vuksanović Stanković, predsednica kluba Socijaldemokratske partije Crne Gore, izdajnik srpskog roda.

RepublikaFoto: wikimedia.org/A.Milenković/printscreen
Vojislav Šešelj i Draginja Vuksanović Stanković

Šešelj nije mogao da se seti kako se Draginja Vuksanović Stanković zove.

- Kako se zove ona stuha? Ne možeš avetinji ni ime zapamtiti. To je slika i prilika srpskih izdajnika - rekao je Šešelj u jutarnjem programu TV Happy.

Vojislav Šešelj savetovao je poslanike Demokratskog fronta da nije dobro bojkotovati rad Narodne skupštine jer se tamo može čuti njihov glas, te da mogu da napuste salu samo kada je glasanje. 

- Ne treba više glasati za odluke iza kojih stoji Zdravko Krivokapić - rekao je lider radikala i dodao da sa poslanicima DF niko ne može ući u polemiku.

Vuksanović Stanković, izjavila je za Radiosarajevo.ba da usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici doživljava kao veliki civilizacijski iskorak za Crnu Goru.

Ovo je pečat na istinu. A istina je da je u Srebrenici izvršen genocid! Sav civilizacijski svet mora se suočiti sa tom istinom. I upravo ovo glasanje je pečat toj istini - kazala je Vuksanović Stanković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading