NASTAVLJA SE LUDILO ĐILASOVE OPOZICIJE! Vesna Pešić poručila Vučiću da ne treba da brine o Srbima u Crnoj Gori! NISU TO NAŠI, VUČIĆU!

Autor: Republika

Vesti

18.06.2021

17:04 >> 17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sociološkinja Vesna Pešić svojim izjavama na Tviteru nastavila je totalno ludilo đilasovske opozicije.

RepublikaFoto: youtube.com/Televizija Šabac

Ona se oglasila zbog jučerašnje sramne odluke crnogorske Vlade da izglasa Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

Pešić je svojom izjavom poručia predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da on nema nikakva prava da brine o Srbijma u Crnoj Gori, jer, kako ona kaže, to nisunaši Srbi.

Foto: printskrin

Vučiću, nauči da to nisu naši Srbi nego crnogorski, oni se nisu doselili iz Srbije nego su u Crnoj Gori svoji na svome - napisala je ona. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Caca

18.06.2021 17:19

Mozda tvoji nisu,ali moji jesu.I rodjaci i prijatelji i nasi preci.Sramoto od zene.

Odgovori 11 0
Đurđe

23.06.2021 09:14

@Caca - Sociološkinja Vesna Pešić je ološkinja

Jeca85pereca

18.06.2021 17:28

Strašno , Srbija brine o svim Srbima gde god oni živeli. Senilna baba za koju bi svi mislili da je umrla , da nije tvitera , bolje da povede računa da opet ne preskoči terapiju.

Odgovori 11 0
Vesna

18.06.2021 17:37

Au socioloskinjo, gde su te ucili da postoje nasi i njihovi Srbi. Jesi kad cula da postoje albanski albanci, crnogorski albanci, srpski albanci, ne jer to nije moguce. Jedino za Srbe moze da vazi sto nigde i ni za koga ne moze. Srbi smo Srbi ma gde god da zivimo, Srbi u Hrvatskoj su takodje svoji na svome, kako ti ne smeta sto ih hrvati proterase i istrebise. To nisu njihovi Srbi koji su vekovima bili svoji na svome, kad vec lupas gluposti onda lupaj redom i obuhvati ceo balkan.