NASTAVLJA SE LUDILO ĐILASOVE OPOZICIJE! Vesna Pešić poručila Vučiću da ne treba da brine o Srbima u Crnoj Gori! NISU TO NAŠI, VUČIĆU!

Autor: Republika

Vesti

18.06.2021

17:04 >> 17:09

Sociološkinja Vesna Pešić svojim izjavama na Tviteru nastavila je totalno ludilo đilasovske opozicije.

NASTAVLJA SE LUDILO ĐILASOVE OPOZICIJE! Vesna Pešić poručila Vučiću da ne treba da brine o Srbima u Crnoj Gori! NISU TO NAŠI, VUČIĆU!

youtube.com/Televizija Šabac

Komentari (8)

Loading
Caca

18.06.2021 17:19

Mozda tvoji nisu,ali moji jesu.I rodjaci i prijatelji i nasi preci.Sramoto od zene.

Odgovori 11 0
Đurđe

23.06.2021 09:14

@Caca - Sociološkinja Vesna Pešić je ološkinja

Jeca85pereca

18.06.2021 17:28

Strašno , Srbija brine o svim Srbima gde god oni živeli. Senilna baba za koju bi svi mislili da je umrla , da nije tvitera , bolje da povede računa da opet ne preskoči terapiju.

Odgovori 11 0
Vesna

18.06.2021 17:37

Au socioloskinjo, gde su te ucili da postoje nasi i njihovi Srbi. Jesi kad cula da postoje albanski albanci, crnogorski albanci, srpski albanci, ne jer to nije moguce. Jedino za Srbe moze da vazi sto nigde i ni za koga ne moze. Srbi smo Srbi ma gde god da zivimo, Srbi u Hrvatskoj su takodje svoji na svome, kako ti ne smeta sto ih hrvati proterase i istrebise. To nisu njihovi Srbi koji su vekovima bili svoji na svome, kad vec lupas gluposti onda lupaj redom i obuhvati ceo balkan.

Slobodan

19.06.2021 07:50

Sociološkinja Vesna Pešić svojim izjavama na Tviteru nastavila je totalno ludilo đilasovske opozicije.

Branka Met

19.06.2021 22:37

Bože, kako se javljaju istmišljenici, a pitam se ko je sledeći. To su sve prvoborci koje je Soroš doveo na vlast i koji bi za par evrića prodali i rođenu mater. Oni koji imaju zadatak da unište Srbiju, jer su za to dobili lovu, a zadatak nisu izvršili do kraja onako kako je dogovoreno. To su oni koji očigledno ne mogu sada da kradu, da budu nekakvi ambasadori, a o diplomatiji nemaju blage veze, koji su uveravali narod da sve što oni zagovaraju je najbolje za Srbe i Srbiju, a zapravo je vodilo u propast. To su oni koji imaju izuzetno visoko mišljenje o sebi a nikada do tzv demokratskih promena nisu imali šansu da ostvare snove, da budu vlast, da gospodare i budu neko. E takvi danas pričaju o Srebrenici i genocidu, o CG i Krivokapiću, Milu, Bečiću i montenegrinima sa ciljem da ponize opet sve Srbe, pa i Srbe u Srbiji, CG i Republici Srpskoj, a sve kako bi se umilili stranim silama i da opet zajašu i vladaju. Eto, ti bi da žive ko bogovi, od Srbije da naprave koloniju po meri stranih nalogodavaca, a Srbe da okrive za sva zla učinjena po celom svetu u poslednja dva milenijuma. To su ljudi bez časti, obraza i poštenja, bez ljudskog integriteta, to su oni koji mentalno nisu građani Srbije, već građani kruga dvojke. Žalosno, ali istinito.

zora

21.06.2021 17:02

Ti nisi nasa izrode.