ANA DIVAC PREKINULA ZAVET ĆUTANJA: Tanja Vojtehovski i Milovan Brkić su lansirali AFERU KANTRIMEN!

Autor: Republika

Vesti

10.06.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Vlada Divca, Snežana Divac koju su mediji dovodili u vezu sa nesrećom na Brankovom mostu koja se dogodila u junu 2014. godine prvi put se oglasila.

RepublikaFoto: E-Stock, Tanjug/S. Radovanović, MC.rs, Youtube/TV Prva
Tanja Vojtahovski i Milovan Brkić "pakovali" aferu Ani Divac

Za nesreću je osuđen vozač "kantrimena" Marko Milićev koji je pre nešto više od 2 godine izašao na slobodu, a u toj nesreći je stradao Luka Jovanović koji je tada imao samo 21 godinu.

Snežana Divac je u ispovesti za Nedejnik izjavila da je iz novina saznala da je dovode u vezu sa tom nesrećom i da je tad bila u Dominikanskoj Republici. 

- Iz novina sam saznala tu priču da mene dovode u vezu sa slučajem. Ja sam u tom trenutku bila u Dominikanskoj Republici. Pozvala sam Fondaciju i preko nje smo poslali saopštenje da nemam nikakve veze sa nesrećom. I tada počinje ludilo da se dešava. Mene je bio strah da se mom sinu nešto ne desi, on je bio u Beogradu, bojala sam se da ljudi ne misle da smo bliski establišmentu, iako to nikada nije bio slučaj. Onda me je policija pozvala i pitala da li mogu da dođu da vide moja kola. Rekla sam da mogu i oni su videli da su moja kola "mini-moris", a ne "kantrimen". Zahvalili su i izvinili se, mislila sam da je to to - kaže ona.

Ana je otkrila ko joj je "pakovao" umešanost u ovu aferu.

- Mnoge su spinove puštali protiv nas, ali ovaj je bio poseban. Stavili su moju sliku sa mojim kolima, pa su napisali "kantrimen", a moj auto je "mini-moris". Oni nikada nisu rekli da sam ja vozila, već da su to možda moja kola. Zato nisam mogla da ih tužim. Mnogo su im pomogli ovi "moralni novinari", na primer Tatjana Vojtehovski. Ona je zvana oca nastradalog mladića u emisiju i pomogla tom spinu. Za nekoga ko sebe predstavlja kao borca za pravdu, bilo bi logičnije da pita zašto su mene optužili. Mogla je da pročita da je postojao snimak u trenutku kada ta deca udaraju koliko Luku. A ako je baš želela da sazna istinu, lako je bilo proverljivo koja kola vozim. Nisu oni mene odabrali jer sam Ana Divac, nego zato što sam žena Vlada Divca. Ne znam ko su "oni". Ne želim da pričam ako nisam sto posto sigurna - istakla je Ana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Kako je dalje navela, njena šnajderka bila dugogodišnja prijateljica roditelja stradalog Luke Jovanovića, pa su oni na taj način došli do njenog broja telefona.

- U tim mesecima mi se kuma udavala i išla sam kod šnajderke u Beogradu da ćerki i meni napravi haljine za venčanje. Šnajderka kod koje sam išla, ispostavilo se, bila je dugogodišnja prijateljica roditelja Luke Jovanovića. Oni su se kod nje raspitivali kako sam se ja ponašala pre i posle njegove pogibije. Ona im je rekla da sam se normalno ponašala i zamolili su je ako može da mi da njihov telefon i da bi voleli sa mnom da popričaju, jer mnoge stvari im nisu jasne i više nikome ništa ne veruju. Dala mi je njihov broj telefona i zamolila da se javim - priča ona.

Ona potom stupila u kontakt sa Lukinim roditeljima nakon tri meseca dvoumljenja. 

- Meni je bilo glupo da ih pozovem, ali mi je bilo glupo i da se ne javim. Dvoumila sam se šta da radim dosta dugo i to me je opterećivalo tri meseca. Tada sam prelomila da im se javim jer sam razmišljala kako bih se ja osećala da sam u njihovoj situaciji. Strašno je da se to bilo kome desi i rešila sam da idem. Došla sam mojim 'minijem' i parkirala ispred frizerskog salona njegove maćehe da bi i svojim očima videla da vozim 'mini-moris' - kaže ona.

Ana Divac je potom otkrila i kako je izgledao susret sa maćehom nastradalog Luke.

- Lukin otac nije došao, maćeha mi je prenela da mu nešto nije bilo dobro. Ona mi je rekla da je Milovan Brkić (urednik Tabloida) došao kod i njih i rekao da ima dokumenta u kojima se vidi da ja komuniciram sa nekim političarima i da on navodno počinje da sumnja u priču da ja stojim iza toga, kao i da je možda neka druga igra u pitanju. Tako je ona meni rekla - dodala je supruga Vlada Divca.

Poručila je i da joj je savest čista, da je svima oprostila i da želi da živi svoj život.

- Meni je savest čista, a svako će odgovorati za ono što je uradio na neki način. Ja sam odavno svima oprostila, jer ne želim ogorčena da živim ovaj život. Nije bilo lako, ali sam uspela i ponosna na sebe zbog toga - rekla je Ana Divac.

Na pitanje ko stoji iza cele ove priče, odgovara scenom iz popularnog filma.

- To vam je kao u filmu "Kum", onaj koji je prvi izašao i rekao "nisam ja", verovatno je on - zaključila je Ana Divac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Drakče Tormak

10.06.2021 11:57

Можда, а можда и не. Прилично дуго прошло да се лично јавите и саопштите алиби. То углавном чинио ваш супруг. Мени у глави она народна:,,Пара врти где бургија не може". Ко зна зашто, са или без разлога, враг би га знао. Прво што вам пало на памет, да тужите, а не... Још један доказ ,,снагени моћи" новца, а не... Супруг ваш био ми спортска, фер плеј и као патриота икона. Да, БИО...

rsd 123

10.06.2021 12:53

Војтеховски, дно дна...

anj

13.06.2021 21:14

a i ti sama ne znas da li si Ana ili si Snezana :)

Ema

14.06.2021 15:03

A gde je bio sin ovaj što je u Americi privođen zbog vožnje u alkoholisanom stanju