Pet godina od pogibije Luke Jovanovića na Brankovom mostu: Milićev nestao ko kantrimen!

Autor: T. M.

Hronika

27.07.2019

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je pet godina od pogibije Luke Jovanovića, koga je 25. jula 2014. na Brankovom mostu usmrtio kantrimen za čijim volanom je bio Marko Milićev. Milićev je zbog izazivanja nesreće robijao četiri i po godine, od marta ove godine ponovo je na slobodi, a porodica nastradalog mladića i dalje nema utehu.

RepublikaFoto: Public
Marko Milićev

- Jovanovići će za vikend izaći na groblje kako bi odali pomen Luki. Ipak, za njih ni dan-danas ovaj slučaj nije završen. Lukin otac Bojan više puta dosad je rekao da ima mnogo pitanja na koja nisu dobili odgovor. Od toga gde je nestao sporni kantrimen koji dosad nije pronađen, kao i čiji je - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Milićev je zbog izazivanja nesreće uhapšen septembra 2014. u Kini, nakon čega je izručen Srbiji. On je odslužio kaznu, a interesantno je da ga od napuštanja zatvora niko nije video.

Od izlaska iz zatvora Milićeva komšije nisu videle, sumnjaju da je napustio zemlju

- Gde je Milićev otišao po izlasku s robije, ostalo je misterija. Komšije u njegovoj porodičnoj kući na Paliluli tvrde da ga nisu videle od izlaska sa robije, a u više navrata se pominjalo da je možda napustio Srbiju - kaže izvor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Luka Jovanović

Podsetimo, Luku Jovanovića kantrimen je udario dok se sa drugovima pokušavao da sa puta pomeri ladu koja se pokvarila. On je preminuo u bolnici dva dana nakon nesreće.

Sklopili nagodbe

Kobnog 25. jula u automobilu koji je vozio Milićev bilo je još pet putnika koji su se te večeri vraćali sa prvooptuženim iz noćnog provoda. Svi putnici sklopili su nagodbe sa tužilaštvom i dobili kazne od četiri do 10 meseci kućnog zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading