Vozač kantrimena se krije po izlasku iz Zabele: Milićev u tajnosti dolazio kod tasta

Autor:

Hronika

04.03.2019

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marku Milićevu (39), koji je u petak ujutru izašao iz zatvora Zabela u Požarevcu, gubi se svaki trag. On je robijao četiri i po godine jer je u julu 2014. kantrimenom na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića (21).

RepublikaFoto: Public
Marko Milićev

Njegovi roditelji tvrde da se od puštanja na slobodu nije pojavljivao u porodičnoj kući u Višnjici, već da ih je samo pozvao i rekao im da je izašao iz zatvora. Vrata kuće Markove supruge Nade juče nam je otvorio Markov tast, koji je kratko rekao da je video zeta.

- Ne znam gde je Marko sada. Kad dođe ovde, zadrži se po pola sata. Ne znam koja mu je nova adresa - rekao je tast Marka Milićeva.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Luka Jovanović

Zanimljivo je to što su od petka, kad je vozač kantrimena izašao iz Zabele, roletne spuštene na kući tazbine Marka Milićeva. Komšije tvrde da ga nisu videle.

Dan nakon izlaska Milićeva s robije, Bojan Jovanović, otac nastradalog Luke, izašao je na Zadušnice i posetio sinovljev grob. On je poručio vozaču kantrimena da su mu vrata otvorena ako bude imao želju da priča s njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading