OPET PRODAJE SRBIJU! Nataša Kandić napala Zemana zbog izvinjenja za bombardovanje SRJ!

Autor: Republika

Vesti

20.05.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Kandić iz Fonda za humanitarno pravo udarila je na češkog predsednika Miloša Zemana zato što se predsedniku Aleksandru Vučiću i narodu Srbije izvinio za bombardovanje 1999. godine!

RepublikaFoto: Public
Nataša Kandić

Češki predsednik se izvinio za bombardovanje SRJ i molbom za oproštaj "rešio svoju višegodišnju traumu". Malo je godina prošlo, te on još nije čuo da je vojska i policija te bezgrešne Srbije za 78 dana pobila preko 7.000 albanskih civila - stoji u gnusnoj objavi Nataše Kandić.

RepublikaFoto: printskrin

Iskreno se nadamo da će Nataša Kandić, kao što je precizno prebrojala albanske žrtve, uskoro izaći i sa tačnim brojem Srba koje je ubila OVK, ali i onima koje su ubile NATO bombe 1999. godine, pošto njih niko nije "prebrojao".

Inače, predsednik Češke Miloš Zeman izvinio se Srbiji, prilikom nedavne posete predsednika Vučića Pragu, za NATO bombardovanje 1999. godine, ocenivši da je to bila greška i gore od zločina.

- Voleo bih da kao čovek zamolim srpski narod da nam oprosti. To me sve vreme mučilo. Ovom molbom da se oprosti, rešio sam svoju višegodišnju traumu, jer kajanje oslobađa - rekao je Zeman novinarima posle susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i objasnio da je kada je počelo bombardovanje, Češka bila tek nekoliko nedelja članica NATO i zato nije mogla da nađe neku državu koja bi je podržala u protivljenju napada na Srbiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Mira

20.05.2021 09:11

Ima li ova žena srama? Opet govori protiv Srbije i srpskog naroda. Sramota.

Sofija

20.05.2021 09:17

Не вроватно је колико злобе има у овој жени која мржи српски народ

Boba

20.05.2021 09:18

Ova žena otvoreno radi protiv interesa Republike Srbije! Ko je plaća i može li se zakonski nešto preduzeti u ovom slučaju?

milica

20.05.2021 09:18

Kandicka,sta trazis po Beogradu stvarno trabunjas:((