TAJKUNSKE VEZE: Đilas preko svojih medija OPET BRANI Vlaisavljevića

Autor:

Vesti

23.04.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samoprozvani lider opozicije Dragan Đilas ponovo je preko svojih medija stao u odbranu bivšeg direktora aerodroma Saše Vlaisavljevića.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Saša Vlaisavljević

Naime, Đilas je preko svojih opozicionih medija, konkretno Direktno.rs objavio tekst gde se citira pisanje Srpskog telegrafa kako je posle našeg pisanja tužilaštvo pokrenulo istragu protiv bivšeg direktora aerodroma.

RepublikaFoto: Printscreen

 - Ovim se još jednom pokazalo da u Srbiji ne postoje nikakve pravne i sudske procedure, te da se hapšenja najavljuju u medijima, čime se osumnjičeni unapred upozoravaju. Ovim se vrši i pritisak na pojedince da postanu poslušniji da ne bi završili upravo onako kako je opisao izvor medija bliskog vlasti. Naravno, policajac, tužitelj, sudija i izvršilac presude je samo jedan čovek - stoji u tekstu opozicionog medija.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Đilas brani Vlaisavljevića, a sve zbog svog kuma Mlađe Đorđevića.

RepublikaFoto: Republika.rs
Saša Vlaisavljević i Mlađan Đorđević

Republika je već pisala o vezama Mlađe Đorđevića i Saše Vlaisavljevića.

Naime, u vreme dok je Dragan Đilas bio gradonačelnik, Vlaisavljević je bio gradski menadžer. A Nevladina organizacija "Naša Srbija", gde je Mlađa Đorđević bio direktor redovno se sponzorisala parama Aerodroma "Nikola Tesla".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djiki

23.04.2021 17:52

Sada ga Djilas brani a 2009 godine mu je dao otkaz na mestu gradskog. Menadzera posle samo dve nedelje. I Djilas sam zna da je Sasa Vlaisavljevic reketas i naljigaviji kriminalac er ga je nahvatao da je reketirao Mirka Nesica i njegovu firmu iz Lazarevca vezano za poplocavanje Bulevara Kralja Aleksandra.

Preletacevic

23.04.2021 18:44

Ja sam mislio da je on najbolji preletacevic tj covek koji je najvise promenio politickih stranaka a on je i ozbiljna lopina.