Žene iz restorana "Tigar" stale na Palminu stranu: LAŽEŠ MARINIKA, SRAM TE BILO!

Autor: Republika.rs

Vesti

19.04.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom opotužbi koje je danas iznela Marinika Tepić na račun predsednika Skupštine opštine Jagodina i lidera JS Dragana Markovića Palme za podvođenje žena i devojčica u Jagodini, žene zaposlene u restoranu "Tigar" saopštile su da potpredsednica Stranke slobode i pravde treba da odgovara zbog izgovorenih laži.

RepublikaFoto: Tanjug/Jadranka Ilić
Marinika Tepić

- Mi zaposlene žene u restoranu Tigar poručujemo Mariniki Tepić da treba da ju je sramota zbog iznetih laži, da mora da odgovara zbog toga što je uvredila sve nas, zato što je nas i kuću u kojoj radimo, svojim lažima stavila na stub srama.

- Ništa od iznetog na konferenciji za novinare nije tačno, odgovorno tvrdimo, jer godinama časno i pošteno radimo i nikada ništa slično nismo pomislili, a kamoli videli radeći u restoranu Tigar. Sram te bilo Marinika! - navodi se u saopštenju žena zaposlenih u pomenutom restoranu, prenosi Informer.


Potpredsednica SSP izjavila je danas da su u hotel "Alfa“ u selu Končarevo kod Jagodine, kao i u prenoćištu "Tigar" u tom gradu, na žurke koje je, kako tvrdi, organizovao Marković, a kojima su prisustvovali čelnici vlasti iz Beograda, dovođene maloletne devojčice, kao i da se "znalo da posle takvih žurki te devojčice ostaju sa njima“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Joca

19.04.2021 21:36

Tako su i jutkine žene branile jutkunž u Brusu, ali džaba ! Neka te žene izaku javno i to kažu sugrađajima !