BRUKA RADE TRAJKOVIĆ: Đilasova uzdanica potrčala da čestita Osmanijevoj, A KLELA SRPSKU LISTU

Autor: Republika

Vesti

15.04.2021

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Trajković, uzdanica Dragana Đilasa koja se za prava Srba na Kosovu i Metohiji "bori" iz strogog centra Beograda, prva je potrčala da čestita Vljosi Osmani izbor za predsednicu takozvanog Kosova.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Rada Trajković

Da skandal bude veći, Trajkovićeva je istovremeno proklela Srpsku listu koja Osmanijevoj nije dala podršku.

Foto: youtube.com/printscreen

Ono što je, međutim, posebno zanimljivo je to što Trajkovićeva upućuje javne čestitke Osmanijevoj u trenucima dok na medijima pod kontrolom opozicije vedre i oblače raznorazni analitičari i tviteraši koji podmeću tezu da je i Beogradu potrebna žena na čelu države poput Osmanijeve.

Ne treba biti naročito politički verziran pa shvatiti da pojedini mediji koji kuju opozicione vedete u zvezde na ovaj način aludiraju na potpredsednicu Đilasove Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić.

RepublikaFoto: Twiter.com/Dejan Nedeljković

Međutim, promocija i samopromocija Tepićeve i poređenje sa Osmanijevom vratila se opoziciji u lice poput bumeranga, pošto je predsednica samozvanog Kosova kao jedan od prvih poteza najavila da će tužiti Srbiju za genocid (?!).

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ, Jadranka Ilić, youtube.com/Kallxo.com

Ima li se sve navedeno na umu, neko bi mogao postaviti pitanje da je u tome zapravo sličnost Osmanijeve i Tepićeve, s obzirom na to da se, između ostalog, Marinika "proslavila" i sramnim potpisom kojom bi se Srbiji i Srbima osudili za nepostojeći genocid u Srebrenici.

Foto: youtube.com/printscreen
Potpisnici Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Markic

15.04.2021 14:07

Ona se prodala za male pare.

Mikan

15.04.2021 17:33

Bas se lepo Rada "brine" za polozaj Srba na KiM.

Velja

15.04.2021 17:34

Ni trun sramote ne treba da imaju predstavnici Srba u skupstini na KiM sto nisu podrzali zenu koja je tako ociti protiv bilo kakvih prava srpskog naroda.