MARINIKA, NAPUSTI POLITIKU, UVREDILA SI SVE ŽENE: Žestok odgovor iz Jagodine na uvrede Te

Autor:

Vesti

15.04.2021

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se čovek prekrsti šta sve neće tražiti potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić. Nakon što je bez pardona sve žene koje rade u javnim službama u Jagodini, narodski rečeno, nazvala kurvama, sada se, bože moj, silno uvredila odgovorom Jagodinki.

RepublikaFoto: Tanjug/Jadranka Ilić
Marinika Tepić

Naime, ona je tražila smenu pomoćnice gradonačelnika u ovom gradu Marije Jovanović, koja je u izjavi za Srpski telegraf oštro osudila Tepićkine reči da žene u Jagodini do zaposlenja dolaze preko kreveta.

Ženska mreža SSP zatražila je da Jovanovićeva odmah podnese ostavku ili bude smenjena zbog, kako je navedeno, primitivnih uvreda iznetih u reagovanju na izjavu Đilasove desne ruke Marinike Tepić.

MODERNA BOJA

Reagujući na njen zahtev, Marija Jovanović u izjavi za naš list poručuje da joj ne pada na pamet da podnosi ostavku, posebno što potpredsednicu SSP nije uvredila.

- Ne znam zašto se gospođa Marinika uvredila za crvene čizme, to je moderna boja za nekog čija je delatnost univerzalna. A što se tiče moje smene koju očekuje ili podnošenje ostavke koju zahteva, verovatno to traži zato što bi ona želela da je na mom mestu jer joj se toliko sviđa Jagodina. Ostavku neću podneti, a Marinika može da dolazi u Jagodinu i stoji preko puta Skupštine grada u parkiću jer ne može da dođe do mog mesta koje joj se toliko sviđa - poručuje Jovanovićeva.

Jovanovićeva: Posle uvreda na račun Jagodinki, Tepićeva ne bi trebalo uopšte da se bavi politikom

 

Ističe da Đilasovu stranačku potpredsednicu nije uvredila jer je u ranijoj izjavi rekla da je kod mosta Gazela videla ženu za koju joj se učinilo da je Tepićeva.

- To što se ona prepoznala u mom opisu, zaista nije moj problem. Mariniki mogu da poručim da se u jagodinsku skupštinu ulazi samo na jedan način - da vas građani izaberu. Ako ćemo već da gledamo na stvari tako kao ona, koja zahteva smenu zbog moje izjave, onda posle uvreda na račun žena u Jagodini ne bi trebalo uopšte da se bavi politikom jer je njena izjava skandal nad skandalima. Ja nju uvredila nisam, posebno ne na način na koji je ona uvredila mene, moje koleginice i sve žene u Jagodini - ističe pomoćnica gradonačelnika.

SLUČAJNI PROLAZNICI

Podsetimo, Marinika Tepić je u nedelju u emisiji "Utisak nedelje" Olje Bećković izjavila da je odlazeći iz Jagodine saznala da u tom gradu mraka, sile i tame gotovo svaka žena koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze dobija obavezno telefon za druženje i da postoje stambene jedinice, objekti i zgrade koji tome služe.

Reagujući na to, pomoćnica gradonačelnika Jagodine je navela da je, vraćajući se iz Beograda pored mosta Gazela, videla ženu koja stoji u crvenim čizmama, pa joj se izdaleka učinilo da je to Marinika Tepić i dodala da možda SSP tako zapošljava svoje kadrove pošto je Tepićeva upućena kako to funkcioniše.

Tepićeva do zaključenja broja nije odgovorila na pitanja Srpskog telegrafa.

MARINIKINE AKCIJE

Rezolucija o genocidu u Srebrenici

To što je uvredila žene u Jagodini, nazvala kurvama, samo je poslednji u nizu ispada Tepićeve. Ona je 2016. tražila da se Srbi proglase za genocidan narod. Desna ruka Đilasa je tada na Tviteru objavila dokument kojim je skupljala potpise poslanika s predlogom hitnog usvajanja rezolucije o Srebrenici. Više je nego jasno iz svih njenih istupa da je Tepićeva spremna na sve u svojim pokušajima da blati Srbiju i Srbe. Valjda ide logikom da, kad već nema šanse da ona i njen šef Dragan Đilas, kao i njihova stranka ikada dobiju glasove birača i zavladaju Srbijom, onda svi u Srbiji treba da ispaštaju.

Pljuje, pa se gura za vakcinu

Prema Đilasovom nalogu, Marinika je pokušavala da u doba najveće krize i borbe s koronavirusom izmanipuliše narod svojim tvrdnjama da Srbija kupuje vakcinu preko posrednika i da se, na taj način, aktuelna vlast bogati. Međutim, kada su u Srbiju stigle vakcine, prava je bila u redu za vakcinaciju i to astrazenekom. To je na sajtu SSP obelodanio Dragan Đilas, koji je zajedno s Marinikom apelovao na narod da se vakcinišu. Licemerni đilasovci su se vakcinisali sa četiri različite vakcine, za koje su do pre nekoliko meseci tvrdili da ih i nema u Srbiji.

I odvajanje od muškarca genocid

Marinikina rezolucija o Srebrenici nije prošla u Skupštini Srbije 2016, što nju nije sprečilo da narednih godina nastavi s otvorenom kampanjom da se Srbi proglase za genocidan narod.
- Molim vas, shvatite već jednom, trenutak u Srebrenici kada Mladić odvaja muškarce od žena i dece početak je genocidne namere! Takvo odvajanje i s manje žrtava uvek ima jedan cilj: zaustaviti postojanje te grupe, naroda. Istrebiti ga na tom tlu. Zatrti mu seme. Je l' sad jasno?! - tvitovala je Tepićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Prvoslava

15.04.2021 07:42

Sramota tako da priča. I ona je žensko.

bosko

15.04.2021 07:43

Marinika je sramota za politicku scenu Srbije bas kao i njen sef Djilas

Elena

15.04.2021 07:58

Marinika samo ide stazama gazde i on je poznat po tome da vredja zene. Jadni i bedni oboje.

Jovana

15.04.2021 08:13

Neka se povuce iz politickog zivota zbog teskih uvreda.