ĐILASOV PORTAL POKUŠAO DA NAPAKUJE AFERU GAŠIĆU! Odluka FSS pokazala o kakvim se lažovima radi!

Autor: Republika

Vesti

15.04.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lični portal Dragana Đilasa, kvazi medijsko glasilo u službi žutog tajkuna, najbrutalnije je napao direktora BIA Bratislava Gašića dovodeći ga u vezu sa nameštanjem utakmica u srpskom fudbalu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/Printscreen/direktno
Direktno.rs pokušao da napakuje aferu Bratislavu Gašiću

Međutim, nakon odluke Disciplinske komisije FSS, kojom je nedvosmisleno utvrđeno koji klubovi su nameštali utakmice Prve lige Srbije, gebelsovci sa portala Direktno naprasno su zaćutali!

Prethodno su na ovom portalu optužili Bratislava Gašića i njegovog sina Vladana, koji je donedavno bio predsednik FK Trajal, za nameštanje. Đilasovci su na pravdi boga objavili nekoliko tekstova u kojima su praktično već presudili i Bratislavu i njegovom sinu.

Naime, portal Direktno je pokušao da napakuje aferu Fudbalskom klubu Trajal, čiji predsednik je donedavno bio Vladan Gašić, sin direktora BIA. Orkestriranim napadima bez ijednog dokaza da je tim koji se u Prvoj ligi Srbije bori za opstanak, ovaj portal je očigledno postupao po naredbi glavnokomandujućeg Dragana Đilasa.

Posledica svega je brukanje Đilasovog glasila pošto su kaznu Disciplinske komisije FSS dobili Jagodina i čačanski Borac, ne i Fudbalski klub Trajal iz Kruševca.

Vođeni pravilima novinarstva, poslali smo pitanje portalu Direktno.rs sa željom da dobijemo odgovor zbog čega su napadali Gašića i pokušali da mu napakuju aferu.

Foto: Printscreen
Pitanje našeg novinara

Na ovo pitanje nismo dobili odgovor, već su pametnjakovići sa Đilasovskog portala pokušali da budu duhoviti i zahvalili su se našem novinaru što prati Direktno.rs.

Foto: pritscreen
Odgovor portala Direktno.rs

Verovatno su zahvalni jer je sticajem okolnosti jedan od retkih ljudi, verovatno se mogu nabrojati na prste jedne ruke, koji je silom prilika nabasao na ovaj portal, koji je na medijskom nebu Srbije praktično statistička greška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ena

15.04.2021 14:51

Napadaju samo oni koji ne umeju drugačije da se bore

Aki

15.04.2021 16:32

Djilasovci samo se sluze lazima, a nisu ni savesni sta time rade, za ovo ovakvo odmah tuzba protiv Djilasa i njegove bagre.

Mikan

15.04.2021 17:45

Drugo nisu ni mogli da odgovore, sramota od njih.

Goran

15.04.2021 17:46

Tako ti je to kada dobijes naredbu koga da oblatis, pa pises tekstove a da ni ne proveris cinjenice.