VULIN PORUČIO SA SEDNICE PREDSEDNIŠTVA: Pokret socijalista neće učestvovati u međustranačkom dijalogu kome posreduju stranci!

Autor: Republika

Vesti

18.04.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pokret socijalista neće učestvovati u bilo kakvim razgovorima o našoj zemlji, o našim zakonima, o našem političkom sistemu, ako te razgovore traže ili vode stranci", rekao je Aleksandar Vulin na sednici Predsedništva Pokreta socijalista.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

- Poslanici Evropskog parlamenta bi imali čime da se bave u svojim zemljama, samo da su dovoljno pošteni da to priznaju ili da su dovoljno važni da je u njihovim državama nekom stalo do njihovog mišljenja. Poštujemo odluku drugih političkih partija da traže mišljenje stranaca, ali Pokret socijalista će za mišljenje pitati samo građane Srbije i nikog drugog - rekao je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na sednici Predsedništva svoje stranke i jasno poručio da njegov PS neće pristati na učešće u  međustranačkom dijalogu kome bi posredovali poslanici Evropskog parlamenta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading