"DA JE ŽIVA, DANAS BI IMALA 25 GODINA" Vulinova omladina odala poštu Milici Rakić i deci stradaloj u NATO bombardovanju

Autor: Republika

Vesti

24.03.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladina Pokreta socijalista Beograda, na čelu sa predsednikom Gradskog odbora Vladimirom Ilićem, danas je odala poštu trogodišnjoj Milici Rakić i svoj deci stradaloj u NATO bombardovanju.

RepublikaFoto: Promo foto
Omladina Pokreta socijalista

Omladina PS-a se, uz 22 bele ruže poklonila Milici Rakić, ali i svakom nevino stradalom srpskom detetu.  

- Da je živa, da nije ubijena od strane NATO agresora, Milica Rakić bi danas imala 25 godina, bila bi uspešna, mlada devojka, srećna kraj svoje porodice. Pokret socijalista, baš kao i svi građani naše zemlje, nikada neće zaboraviti agresiju NATO pakta na SR Jugoslaviju i tih 78 dana pakla i užasa. Niti možemo da zaboravimo, niti možemo da oprostimo hiljade nevinih žrtava, razorene mostove, bolnice i fabrike, baš kao što ne možemo da zaboravimo da su za dosovsku vlast srpske žrtve bile samo kolateralna šteta koju je trebalo što pre zaboraviti - navodi se u saopštenju. 

Ni jedna od 19 zemalja Alijanse nije se pokajala zato što je bombardovala Srbiju, niti smo ikada dobili odgovor ko je ubio Milicu Rakić i ostalu srpsku decu. 

- I danas se nastavljaju pritisci da Srbija uđe u NATO pakt, da se odrekne Kosova i Metohije, da uvede sankcije Rusiji i Kini, ali je današnja Srbija suverena, jaka i nezavisna zemlja, a njen predsednik Aleksandar Vučić čovek koji ne podleže pritiscima i ucenama. Neizmerno smo ponosni na predsednika Vučića i na našeg lidera Aleksandra Vulina koji su imali dovoljno hrabrosti da stvari nazivaju pravim imenom i da srpskim žrtvama vrate dostojanstvo- naveli su u omladini Pokreta socijalista Aleksandra Vulina povodom obeležavanja početka NATO agresije na Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading