POKRET SOCIJALISTA: Niko ne može da pobroji šta su sve Đilas, Stefanović i Tepić slagali i šta su sve potpisivali sa narodom, ali bez naroda

Autor: Republika.rs

Vesti

20.03.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista na čijem čelu je Aleksandar Vulin izdali su saopštenje povodom Đilasovih računa u inostranim bankama

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

- Niko ne može da pobroji šta su sve Dragan Đilas, Borko Stefanović i Marinika Tepić za sve ovo vreme slagali, i šta su sve potpisivali sa narodom, ali bez naroda. Od nesrećnog Ugovora sa narodom iz 2000. godine, posle koga je izvršena pljačkaška privatizacija i pokraden narod, preko potpisivanja Sporazuma sa narodom, osnivanja Slobodne Skupštine i Vlade u senci. 


Svašta su Đilasovci potpisivali, pa je tako i Borko Stefanović potpisao ugovor o postavljenju granice između Srba i Srba, pa je tako potpisao da Kosovo i Metohiju napusti Unmik, a da dođe Euleks. Posle svakog potpisa Đilasovaca, Srbiju i srpski narod je zadesila neka velika nesreća. 

Niko ne može da nabroji sve frontove, forume, saveze, skupštine, udruženja, inicijative koje je osnovao, pa ih se odrekao Đilas, kao i njegovi zaposleni. 

Svaki plan i ugovor traje do bolje ponude i kod ovog najnovijeg Đilasovog plana "Dan posle" koji su on i njegovi zaposleni predstavili u najužem centru grada je suština ista- dolazak na vlast bez izbora i pljačka naroda- poručili su u Pokretu socijalista komentarišući današnju konferenciju za novinare na kojoj je lider SSP-a Dragan Đilas predstavio plan "Dan posle" - stoji u saopštenju PS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Josa

20.03.2021 16:31

Ni oni sami vise ne znaju sta su slagali, strasno!

Milica Milicic

20.03.2021 16:36

Mislim da vecina gradjana u Srbiji zna da je Djilas odradivsi vise malvezacija napunio svoje racune na stetu svih nas.

Biljana

20.03.2021 17:13

Svaki dan Đilas i Marinika menjaju priču,danas lažu jedno,sutra drugo,pa ko nema šta drugo da radi neka veruje ovim uličarima,a šta zanju i umeju pokazali su narodu Srbije dok su vladali,za narod nisu ali za sebe su umeli da se pobrinu i obezbede lagodan život

ElezM

20.03.2021 17:56

Đilas,Stefanović i Tepićka su čisto zlo za ovu zemlju. Oni su uništili sve u ovoj zemlji i oni su najveći neprijatelji našoj zemlji. Za sve ovo što su uradili moraju da odgovaraju. Pravda je spora ali uvek je dostižna. Svako od njih će dobiti ono što je zaslužio.