(FOTO) ĐILAS NAREDIO SVOJIM MEDIJIMA: Svi moraju da znaju da je Boris Tadić najgori kandidat!

Autor: Republika

Vesti

07.04.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Boško Obradović poručio Borisu Tadiću da treba da se povuče iz politike, na to se nadovezao i Dragan Đilas koji je takođe imao poruku za Tadića i ne samo to! Đilas je odmah u svojim medijima započeo kampanju protiv njega.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić, ST/Nebojša Mandić
NA RATNOJ NOZI Dragan Đilas i Boris Tadić

Inače, te reakcije izazvala je Tadićeva izjava da bi mogao da se kandiduje za predsednika Srbije. 

To se, očigledno, Đilasu nimalo nije dopalo, pa je odmah reagovao i poručio "da ima boljih kandidata" od njega. Ovo je, naravno, još jedna u nizu svađa unutar opozicije koja odavno ne zna gde udara. 

Međutim, Dragan Đilas se tu nije zaustavio, pa je odmah započeo i orkestriranu kampanju u svojim medijima. Portali Direktno.rs, Nova S i N1 odmah su objavili i na naslovnim stranama istakli tekstove sa naslovima u kojima se u potpunosti diskredituje Boris Tadić i njegov pokušaj da nametne sebe kao eventualnog kandidata za predsednika Srbije.

Na osnovu svega, jasno je da u opoziciji ne postoji jedinstvo ni po jednom osnovu i ne samo to, toliko je raskola među opozicionim liderima da se čini da njima drugi protivnici nisu ni potrebni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nagard

07.04.2021 16:03

J-bo lud zbunjenog