(VIDEO) Vuk Jeremić RASTURIO Đilasa: Lider SSP-a želi da uređuje RTS!

Autor: Republika

Vesti

31.03.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić gostovao je na jutarenjem programu televizije N1 gde je rasturio predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa.

Republika Foto: printscreen/N1

Vuk Jeremić

Na pitanje voditeljke kako komentariše to što opozicija optužuje vlast da kontroliše medije, a zatim traži zastupljenost u uredništvu RTS, Jeremić je odgovorio:

- Ne mogu to da objasnim,  to morate da pitate Đilasa. Ja ne bih da ulazim u detalje platforme dijaloge opozicije i vlasti, ali konkretno o ovome morate da pitate Đilasa.  

Još jednom je voditeljka pokušala da temu vrati na njega, nakon čega je Jeremić potpuno pokopao Dragana Đilasa.

Ja ne bih znao da vam to objasnim - rekao je Jeremić.


 

Kada je reč o međustranačkom dijalogu, Jeremić je rekao da je platforma opozicije spremna, ali da sa njom, prema njegovoj i proceni Narodne stranke, ne treba izlaziti u javnost "jer ne možete u javnosti diskutovati o tome šta želite da postignete".

- Dakle, platforma nije problem ali jeste problem to kako će opozicija biti zastupljena u međustranačkom dijalogu. I dalje je na stolu predlog da opoziciju predstavljaju dva kredibilna čoveka. Ne insistiramo na tome da budemo zastupljeni bilo gde, niti na personalnim rešenjima –  mi i Dveri smo to prihvatili, Draga Đilas nije - rekao je Jeremić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading