RAT SE NASTAVLJA! Jeremić i Đilas se obračunavaju, Boško OSNIVA NOVU OPOZICIJU!

Autor:

Vesti

17.03.2021

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri tri stranke koje sebe nazivaju opozicijom, Vuk Jeremić, Dragan Đilas i Boško Obradović ušli su u pravi međusobni rat, a tenzije samo rastu i čini se da bi kulminacija svega mogao da bude totalni raspad.

Foto: Printscreen

Lider Narodne stranke Vuk jeremić gostujući juče u jednoj emisiji poručio je Đilasu da ne glumi velikog lidera, i da ne forsira priču da je njegova Stranka slobode i pravde većina u opoziciji.

- Ako želimo da budemo jedinstveni, ako stranka SSP želi da bude jedinstvena nemoj da glumi da ona predstavlja većinu u opoziciji. Ja sam slušao malopre gospodina Đilasa on priča da se nekih 6 stranaka ujedinilo, ma od tog posla nema ništa. Dakle, ili da se ujedinimo kao jedna opozicija i tad bi imali neku šansu. Mi glumimo da smo neki centar okupljanja, a zapravo niko od nas nije dovoljno jak individualno da se suprostavi vladajućem režimu - rekao je Jeremić.

Danas se oglasio i lider Dveri Boško Obradović koji je otišao korak dalje od Jeremića zapretivši da će se ispisati iz opozicije i osnovati novu.

- Mi apsolutno podržavamo predlog o zajedničkoj platformi i zajedničkoj delegaciji kompletne opozicije na čelu sa bojkot opozicijom. Ako ovoga puta ne dođe do jedinstva opozicije po ovom pitanju, ja zaista onda smatram da mi nismo zreli za situaciju koja se danas nalazi u Srbiji i moraću da se ispišem iz takve opozicije i pozivam Dveri da revidiramo saradnju sa kolegama iz opozicije i da se zaista postavi pitanje stvaranja jedne nove opozicije u Srbiji - rekao je Boško Obradović.

Na kraju, kako to obično biva, oglasio se i Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, koji je izgleda o svemu neobavešten.

- Ja sam da se ljudi koji čine opoziciju u Srbiji dogovaraju i pregovaraju, a ne preko medija da jedni drugima šalju otvorena pisma ili da kao što je rekao Boško Obradović da će se ispisati iz opozicije. Ja ne znam gde se oni to upisuju ili ispisuju moram to da vam priznam, niti znam šta to znači. Pa neće opoziciju predstavljati dva čoveka - rekao je Đilas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading