ŠUTANOVAC ISMEJAO ĐILASOVE BOTOVE: Da li vam je možda Vuletić novi lider opozicije?!

Autor: Republika

Vesti

07.03.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas isprozivao je pristalice Dragana Đilasa, koji su stali u odbranu bivšeg potpredsednika FK Partiyan Vladimira Vuletića

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL/ Twitter
Šutanovac odgovorio Đilasovim botovima

Deo opozicije, na čelu sa Draganom Đilasom, pokušava da od Vladimira Vuletića, koji je posle hapšenja Veljka Belivuka, podneo ostavku na mesto potpredsednika FK Partizan, želi da ga predstavi kao žrtvu.

Nakon gostovanja u Utisku nedelje, sada je Vuletić dao intervju za portal blizak opoziciji, što su Đilasovci dočekali sa oduševljenjem. 

Međutim, njih je u jednoj rečenici matirao bivši predsednik Demokratske stranke i nekadašnji ministar odbrane Dragan Šutanovac.

On je na Tviteru, jednom od Đilasovih botova, koji su se oduševili Vuletićevim lupetanjem, odgovorio tako da mu je zapušio usta.

- I sad je Vuletić kredibilan izvor? Možda i novi lider opozicije - napisao je Đutanovac uz emodži kojem "ekplodira" glava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading