(VIDEO) JEREMIĆ ODUVAO ĐILASA: Nemoj da glumiš da si lider opozicije, NEMA OD TOG POSLA NIŠTA!

Autor: Republika

Vesti

16.03.2021

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić obrušio se na kolegu iz pokojnog Saveza za Srbiju, tajkuna Dragana Đilasa, otkriva Republika.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Đilas i Jeremić

Gostujući na jednom od opozicionih medija, Jeremić je poručio Đilasu da prestane da "glumi lidera opozicije".

- Ako želimo da budemo jedinstveni, ako Stranka slobode i pravde želi da bude jedinstvena, onda neka ne glumi da ona predstavlja većinu u opoziciji - poručio je Jeremić nakadašnjem saborcu i dodao:  

 

 

 

- Slušao sam malopre Đilasa, on priča da se ujedinilo nekih šest stranaka, od tog posla nema ništa. Ili postoji jedna jedinstvena opozicija, ili glumimo da je neko od nas centar okupljanja. A, zapravo, niko od nas nije ni izbliza onoliko koliko bi trebalo - istakao je Jeremić.

Inače, ove packe koje je lider NS uputio kolegi iz Stranke i slobode nisu jedine u turbulentnoj istoriji ovog opozicionog dvojca.

Naime, Jeremić je svojevremeno optuživao Đilasa da ga je izbacio iz Demokratske stranke, o čemu je Republika pisala u više navrata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branko

16.03.2021 13:45

Đilas glumac glumi i plaća.

Cvetko

16.03.2021 15:06

Djilas nije lider ni u svom stanu.