ĐILAS U STRAŠNOJ PANICI! Naredio svojim medijima i ljudima u stranci: NE POMINJITE MAURICIJUS I POLIGRAF!

Autor: Republika

Vesti

13.03.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obelodanio da Dragan Đilas poseduje tajne milionske račune na Mauricijusu i Švajcarskoj i da će o tome biti pokazani i konkretni dokazi, lider Stranke slobode i pravde dobio je napad panike, otkriva Republika.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Prema našim informacija, pošto se suočava sa bezizlaznom situacijom, Đilas je medijima koje kontroliše i ljudima u stranci naredio da se ne oglašavaju po pitanju ove krupne afere koja drma Srbiju.

- Stigla je direktiva i u stranku i u medije pod kontrolom Đilasa i ona glasi - izmišljajte hiljadu afera i drugih tema, samo ne pominjite račune na Mauricijusu. Đilas je svestan da bi ga ta tema potpuno diskvalifikovala, jer je u više navrata tvrdio da nema nikakve račune u tom poreskom raju. Dakle, em je baslosvlovno bogat, em je lažov - objašnjava naš sagovornik.

RepublikaFoto: Tanjug
Vučić i Đilas

Kako on dalje navodi, uz temu tajnih računa i "poligraf" je zabranjena tema na Đilasovim medijima i u SSP.

- Đilas po svaku cenu zeli da izbegne priču o poligrafu. Naime, predsednik Srbije je rekao pre dva dana da bi rado išao na poligraf i odgovorio na bukvalno sva pitanja, o bilo čemu. U isto vreme rekao je da Đilas samo treba da odgovori da li ima račune na Mauricijusu ili nema. Zbog toga tajkun beži od poligrafa kao đavo od krsta - zaključio je naš sagovornik.

Podsetimo, predsednik Vučić otkrio je javnosti da Đilas ima tajne račune u poreskim rajevima i najavio "burnu" nedelje pred nama, pošto će javnost moći da vidi i konkretne dokaze.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Ena

13.03.2021 10:43

Djilas u frci zbog Mauricijusa i poligrafa.

Zoran

13.03.2021 10:52

Klupko se polako odmotava...

Bojana

13.03.2021 10:57

Pa njegovi mediji ne smeju ni da pominju, ali svi ostali hoce itekako da pominju.

Marko

13.03.2021 10:57

Ne znam kome još nije jasno da je Đilas notorni lažov, izdajnik Srbije, neko ko radi isključivo za sopstveni interes i neko ko je ojadio već državu, a onda se hvali kako je platio porez od 2 miliona evra. Pa, kad ukradeš 200 miliona, sića su ta dva miliona za porez.