(VIDEO) ORILA SE SRPSKA HIMNA U KRALJEVINI BAHREIN: SVEČANI DOČEK ZA PREDSEDNIKA SRBIJE

Autor: Republika.rs

Vesti

13.03.2021

08:50 >> 09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj Bahreina Hamad bin Isa al Kalifa priredio je danas svečani doček za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji boravi u poseti toj zemlji.

RepublikaFoto: tanjug/zoran mirković
Aleksandar Vučić

Vučića je ispred palate "Gvadaibija" dočekala intonirana himna. 

Po dolasku u hotel predsedniku je, u ime kralja dobrodošlicu poželeo princ, kao i deca u nošnjama karakterističnim za tu bliskoistočnu državu.

Predsednik Srbije rekao je da mu je velika čast što je došao u ovu prelepu zemlju i zahvalio se domaćinima na svečanom dočeku.

Sastanku sa delegacijom Srbije prisustvovaće šeik Abdula Bin Hamad Bin Isa Al Kalifa, Šeik Nasir Bin Hamad Bin Isa Al Kalifa, šeik Kalid Bin Hamad Bin Isa Al Kalifa, Šeik Kalid Bin Ahmed Al Kalifa, ministar dvora.

Takođe, sastanku će prisustvovati i Abdulatif Bin Rašid Alzijani, ministar spoljnih poslova, šeik Salman Bin Kalifa Bin Salman Al Kalifa, ministar finansija i nacionalne privrede, Esam Abdula Kalaf, ministar građevinarstva, opštinskih poslova i prostornog planiranja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Marko

13.03.2021 09:30

Izuzetno lep doček su organizovali u Bahreinu za predsednika Vučića.

Sandra

13.03.2021 09:42

Ovde su reci zaista suvisne,da se najezis.Srbija je uspesna zahvaljujuci Vucicevom prijateljstvu koje uspostavlja sa svim zemljama u svetu

Ana

13.03.2021 09:55

Velika je cast i ponos da se u jednoj velikoj drzavi cuje Srpska hmna. Hvala predsednice na ovom cinu, vi ste zasluzni za ovo.

maki

13.03.2021 09:57

Ogromna cast za nasu zemlju! Stvorili smo jedno veliko i lepo prijateljstvo!