JEREMIĆ PODSETIO NA ĐILASOV KARAKTER: Izbacio me iz DS krseći i statut i etiku i sve ostalo! TO SVE GOVORI O NJEMU!

Autor: Republika

Vesti

18.03.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat dojučerašnjih saboraca iz upokojenog opozicionog Saveza za Srbiju Vuka Jeremića i Dragana Đilasa se ubrzava!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL/N1/printskrin
Đilas i Jeremić

Nakon što Đilasu poručio da "ne glumi lidera opozicije", o čemu je Republika već pisala, Jeremić je nastavio sa žestokim kritikama na račun lidera Stranke slobode i pravde.

Odgovarajući na jedan od komenara na Tviteru, Jeremić je podsetio na Đilasov preki karakter i na činjenicu da ga je izbacio iz Demokratske stranke.

- Iz DS-a sam izbačen dok sam u ime Srbije predsedavao Generalnom skupštinom UN. To je uradio Dragan Djilas, kršeći statut stranke i elementarnu političku logiku i etiku. Ne sećam se da je iko iz te stranke do sada reč rekao protiv toga. Niste ni Vi. Ispravite me ako grešim - napisao je Jeremić.

Nema sumnje da je ovo još jedan dokaz da je sujeta lidera opozicije bila i ostala velika prepreka ozbiljnijem opozicionom delovanju, pa ne čudi što ih narod u Srbiji najčešće označava kao "rogove u vreći".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading