SKANDAL! Vuk Jeremić traži da se Belivuk pusti na slobodu: Njegov predsednik Pravnog saveta stao u odbranu kriminalaca!!

Autor:

Vesti

07.03.2021

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vuka Jeremića, advokat Vladimir Gajić otvoreno je stao na stranu osumnjičenih za najmonstruoznije zločine i izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazivanjem fotografija zločina za koje se osnovano sumnja da je počinila kriminalna grupa Veljka Belivuka prekršio Ustav Srbije.

Foto: Printscreen
Veljko Belivuk i Vuk Jeremić

Gajić iz nekog razloga zastupa stanovište da predsednik nije trebalo da obavesti javnost o opasnosti sa kojom se suočava čitava država, pa tako navodi da ne postoji nijedna stvar koju je kao predsednik saopštio, a da je u domenu njegovih nadležnosti.

- Prekršio je i pretpostavku nevinosti svih osumnjičenih u postupku protiv grupe Veljka Belivuka. Jedina osoba koja je po zakonu ovlašćena da eventualno saopštava javnosti saznanja ili dokaze koja u postoje u ovom trenutku je tužilac koji vodi predmet i tužilaštvo - rekao je Gajić za stranu, plaćeničku Newsmax Adria, pokazavši da delu opozicije ipak smeta razoktrivanje ove opasne kriminalne grupe.

RepublikaFoto: Printscreen
Vladimir Gajić

Pored toga, Gajićevi partneri, advokati, zastupaju Dijanu Hrakolvić bivšu sekretarku MUP-a za koju se spekuliše da je bila glavni kontakt Belivukove grupe u policiji.

Deluje da je opozicija zauzela novi pravac delovanja i sada svoju šansu, za dolazak na vlast, vidi u pokušaju da Belivuka puste na slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

12.03.2021 20:45

Zna se da se krimosi medjusobno podrzavaju.