VELJU U ZATVORU POSETILE TIJANA AJFON I MIMI ORO! Starlete kod Belivuka u "bračnoj sobi", EVO ŠTA SU MU DONELE!

Autor: Republika

Hronika

01.04.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starlete Tijana Ajfon i Mimi Oro posetile su u zatvoru Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja!

RepublikaFoto: ST/VVLADIMIR LUKIĆ, Tanjug/RADE PRELIĆ
Mimi Oro, Velja Nevolja i Tijana Ajfon

Tijana Ajfon i Mimi Oro posetile su prethodnog vikenda Veljka Belivuka u Centralnom zatvoru, saznaje Republika! Starlete, koje su prethodno bile i saslušane u prostorijama SBPOK zbog povezanosti sa Veljinim klanom, sada su otišle u posetu ozloglašenom kriminalcu.

Iako su se obe "pravile mrtve" i odbijale da se izjasne da li imaju bilo kakve veze sa Belivukom, sada je jasno da i te kako sarađuju sa jednim od najozloglašenijih kriminalaca u Srbiji.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

Ono što je zanimljivo je da su, prema našim saznanjima, starlete iznenadile Belivuka, koji nije znao da će ga njih dve posetiti. Međutim, kada su već došle, Velja Nevolja je odlučio da iskoristi privilegije "bračne sobe".

Inače, kada su čule da je Velja u zatvoru smršao 20 kilograma, Tijana i Mimi su se sažalile i umesile domaću pogaču, a ispekle su i pitu zeljanicu kao i burek s mesom. Starlete su Belivuku u CZ ponele i pečenicu, duvan čvarke, kulen i domaća jaja.

RepublikaFoto: instagram.com/mimi_oro_milica
Mimi Oro

Prema našim saznanjima, čuvari u Centralnom zatvoru su najpre detaljno pregledali Tijanu i Mimi, a potom su prekontrolisali i pakete koje su starlete donele. 

- Starlete su prošle rigoroznu kontrolu. Čuvari su morali da se uvere da neće odneti Velji ništa nedozvoljeno. Oni su čak probali i sve što su Tijana i Mimi donele i raspitivali su se gde su nabavile suhomesnate proizvode - otkriva izvor Republike. 

Dragi čitaoci, reč je o prvoaprilskoj šali. Nadamo se da se neće naljutiti na Republiku, jer smo za svetski dan šale samo želeli da napravimo dobru foru i izmamimo vam osmeh na lice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading