DOBRODOŠAO U KLUB HRKALOVIĆ-KOKEZA! Šefica informativne službe SNS oštro kritikovala Đilasa

Autor: Republika

Vesti

18.03.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šefica informativne službe SNS Vladanka Malović oštro je kritikovala lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa i njegov nastup na konferenciji za medije.

RepublikaFoto: sns.org
Vladanka Malović

- Hvala ti mnogo na svemu što si pokazao danas. Sve su svi videli. Ne samo da ne znaš ni da pročitaš sa papira šta su ti drugi pisali, ti, bedna kukavice, novinare etiketiraš i crtaš im metu na čelo, a ni na jedno pitanje ne smeš da odgovoriš. Ljigo tajkunska, ti ćeš nekome da pretiš? Tek će narod da vidi da imaš, ne pet, već stotine miliona evra na raznim destinacijama po svetu i gde sve kriješ opljačkane pare - napisala je Malović na Tviteru.

RepublikaFoto: Srpski telegraf/Printscreen/Društvene mreže
Tvit Vladanke Malović

Ona je poručila da jedva čeka da je Đilas tuži.

- Kukavice i lažovčino, dobrodošao u klub Hrkalović, Kokeze i onog debelog što voli da spava sa dečacima, ni na poligraf ne smeš. Najzad, lopovčino, jedva čekam da me tužiš - Vladanka.

Lider Stranke slobode i pravde sazvao je konferenciju za novinare da bi izbegao da odgovara na novinarska pitanja.

Umesto konrektnih i direktnih odgovora na pitanja vezana za njegove račune na Mauricijusu, Đilas je u gebelsovskom maniru po ko zna koji put podelio novinare na podobne i one koji to nisu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ElezM

18.03.2021 13:15

Lepo mu je sve rekla Vladanka.

star

18.03.2021 15:14

Razbila u paramparčad Vladanka tajkuna Đilasa sa svojim sjajnim objavama, a njemu svakako nije mesto u javnosti, već u istražnom zatvoru.