JOŠ JEDNA POBEGULJA SA POLIGRAFA: Đilas ne želi da odgovara na pitanja o računima na Mauricijusu! SAZVAO KONFERENCIJU DA SE ISPRIČA SAM SA SOBOM!

Autor: Republika

Vesti

18.03.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde sazvao je konferenciju za novinare da bi izbegao da odgovara na novinarska pitanja!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Umesto konrektnih i direktnih odgovora na pitanja vezana za njegove račune na Mauricijusu, Đilas je u gebelsovskom maniru po ko zna koji put podelio novinare na podobne i one koji to nisu.

Sprovodeći nezapamćenu medijsku cenzuru, kakva je bila u vreme dok su žuti vodili zemlju a on gazdovao Beogradom, Đilas je novinare Srpskog telegrafa ali i drugih redakcija jednostavno ignorisao.

Posle govora u kome je najavio podnošenje krivičnih prijava protiv medija ali i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Đilas je naprasno zaćutao i izbegao da odgovara na novinarska pitanja.

Tako je javnost Srbije ostala uskraćena za odgovore na sva važna pitanja vezana za aferu "Mauricijus", koja drma Srbiju nakon što su Večernje novosti objavile dokumente koji pokazuju lider opozicije ima tajne računa u tom poreskom raju.

Đilasova konferencija, što je nezapamćeno na srpskoj političkoj sceni, tako se pretvorila u monolog u kome je Đilas čitao referat posvećen šefu države.  

Posebno je zanimljivo to što je Đilas, odgovarajući na konkretno pitanje da li pristao da ide na poligraf, to odbio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
ElezM

18.03.2021 12:43

Bagra lopovska beži od istine jer sve ovo je istina zato on neće na poligraf.

Slavica

18.03.2021 13:14

Pogubio se malo covek....

Mily

18.03.2021 13:18

Djilas je po stoti put dokazao da je apsolutna kukavica i da ne ume da stane iza svojih (ne) dela! Sada kada je njegov lopovluk razotkriven, napada clanove SNS, misleci da ce time da se opere!

Mika

18.03.2021 13:54

Lepo drustvo se okupilo, sve stih do stiha. Bolje sto beze, ti poligrafi bi pregoreli od njihovih "Istina"