MARINIKA SAMA SEBE POTKOPALA: Pljuje bez rezerve po Vučiću, a pogrešila TRI KLJUČNE STAVKE

Autor: Republika.rs

Vesti

10.03.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opoziciona političarka Marinika Tepić iznela je niz netačnih tvrdnji tokom današnje konferencije, dokazavši nepripremljenost i nepotkovanost činjenicama.

RepublikaFoto: A. Nalbantjan
Marinika Tepić

Tepićeva je žargonski rečeno "skočila sama sebi u stomak" u tri tvrdnje:

Prvo, pokazala je da je na vezi sa onima koji su prisluskivali predsednika Vučića, njegovog brata, oca, sina ili, što je još gore da je na vezi i sa samim nalogodavcima.

Drugo, Marinika je imala zadatak da danas relativizuje to prisluskivanje, time što je rekla da "eto nije prisluškivan Vučić nego po sudskom nalogu 'srpski ekstremista Miša Vacić' ". Nije pomenula zašto su slušani i brat i sin itd, nego je namenski dobila upravo zapisnik u kome se pominje lice za koje je postojala odluka suda, pa time pokriva prisluškivace i pravda ih.

Treće, upravo pominjući Misu Vacića je sebe potkopala, jer je tim potezom potvrdila najbitniju činjenicu izrečenu od strane Aleksandra Vučića: Šta god da su slušali i koliko razgovora da su slušali, Vučiću ne mogu da nađu nikakav kriminal, nikakve razgovore o parama i slično. 

Marinika je potvrdila da je od svega što opozicija neosnovano tvrdi, Vučićev najveći greh to što je razgovarao sa navodnim srpskim ekstremistom, Mišom Vacićem, koji možda malo emotivnije shvata srpstvo, ali nije nikoga tukao, prebijao, palio, nije upadao u RTS, nije palio Skupštinu, nije tukao novinarke...

Pre nego što opozicija upre prstom u nekog, bolje da prethodno sebe pogleda u ogledalo i podseti se "grehova" iz prošlosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Ana

10.03.2021 13:47

Marinika je samo Đilasova marioneta! Da je imalo razmislila šta će govoriti, ne bi ovakve stvari dozvolila sebi!

Jovana

10.03.2021 13:54

Haha.. Marinika je tagikomična!

Slavica

10.03.2021 13:59

Sta ces i ona radi za platu mada ima ona i dodatnih izvora od krimosa....

Slaviša

10.03.2021 14:00

Rumunika Marinika Tepa ex Čoban.