NARODNA STRANKA VODI PRLJAVU KAMPANJU: Đurđev razotkrio na koga je partija Vuka Jeremića ljubomorna

Autor: Republika

Vesti

08.03.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada nemata nikakva rešenja za postojeće društvene i političke teme, i ne nudite nikakav razvojni program za Novi Sad, onda jedino preostaje da diskreditujete gradsku vlast, na čelu sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem, i vodite prljavu političku kampanju, kao što to čini Narodna stranka, izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

RepublikaFoto: printscreen/N1
Vuk Jeremić, lider Narodne stranke

- Za razliku od Narodne stranke koja ništa nije obezbedila ni omogućila Novom Sadu i Novosađanima, gradonačenik Miloš Vučević, iz dana u dan, vredno radi na unapređnjeu životnog standarda građana i privlačenju novih investicija kako bi se otvorila nova radna mesta i smanjila nezaposlenost – kaže Đurđev.

- Zahvaljujući Vučeviću, i uz veliku podršku koju našem gradu pruža i predsednik Vučić, u Novom Sadu je otvorena fabrika nemačka kompanije "Kontinental”, završava se izgradnja fabrike čokolade „Beri Kalebo”, a najavljen je i dolazak japanske kompanije "Nideka” – ističe Đurđev.

RepublikaFoto: srpskaliga.rs
Aleksandar Đurđev

- Grad se u tolikoj meri razvija da su mu potrebne nove industrijske zone, zbog sve većeg interesovanja investitora koji žele da otvore svoje proizvodne pogone na teritoriji Novog Sada, a takvi poslovni rezultati ne bi mogli mogući da na njegovom čelu nisu ozbiljni, odgovorni i marljivi ljudi, poput Miloša Vučevića – zaključuje Đurđev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading