PRESUDA U KORIST BRATA PREDSEDNIKA SRBIJE: Aleksić plaća odštetu Andreju Vučiću zbog Jovanjice!

Autor:

Vesti

15.02.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokazana laž!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Andrej Vučić

Prvi osnovni sud u Beogradu presudom je obavezao potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića da Andreju Vučiću, bratu predsednika Srbije, plati odštetu od 300.000 dinara jer mu je neistinitim navodima u vezi slučaja "Jovanjica" povredio čast i ugled.

Ovu vest je za Tanjug potvrdio Vučićev punomoćnik, advokat Vladimir Ðukanović.

- Ova presuda doneta u korist Andreja Vučića je dokaz da se na lažima ne može graditi politička karijera - ocenio je Ðukanović.


Takođe je Aleksiću poručio da se zamisli o onome što je činio i govorio, kao i da za dosuđeni iznos odštete može da se obrati “onima koji su ga naučili i naterali da priča takve laži”.

Andrej Vučić tužio je Aleksića zbog povrede časti i ugleda, zato što je Aleksić više puta u javnosti govorio da ima saznanja da je vlasnik "Jovanjice" Predrag Koluvija pre hapšenja telefonom pozvao predsednikovog brata, a što su u međuvremenu osporila veštačenja telefona.

Ovo je prvostepena parnična presuda na koju nezadovoljne strane imaju pravo žalbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Boris

15.02.2021 17:26

E siroma Aleksić a toliko se trudio i ništa...

star

15.02.2021 17:33

sasvim normalnoda je sud presudio u korist Andreja Vučića, jer niko se u Srbiji ne može za nešto optuživati bez čvrstih dokaza.

Aleksandar

15.02.2021 17:33

Doneta je prava odluka sud ovakvom hoštapleru Aleksiću je mesto u zatvoru zbog svega što je uradio i plus što je lagao.

Nikola

15.02.2021 17:36

Ova presuda Suda doneta u korist Andreja Vučića je samo još jedan dokaz da se na lažima ne može graditi politička karijera, na tu kartu je igrao Miroslav Aleksić.