REPUBLIKIN RETROVIZOR: Načelnica porodilišta dolazila sa koronom na posao, Velja Nevolja planirao likvidaciju Vučića, Dečak se ubio u Tamišu!

Autor:

Vesti

07.02.2021

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti koje su obeležile nedelju za nama!

Foto: Tanjug/AP/ST/D. KADIĆ

Proteklu sedmicu za nama obeležili su brojni događaji. Načelnica Narodnog fronta je dolazila na posao sa koronom, ekipa Velje Nevolje planirala ubistvo Vučića, petnaestogodišnjak izvršio samoubistvo u Pančevu, teniseri Srbije eliminisani od selekcije Nemačke.

Načelnica porodilišta dolazila sa koronom na posao

RepublikaFoto: Tanjug
Snežana Rakić

Doktorka Snežana Rakić ugrozila je trudnice i bebe svojim dolaženjem na posao sa koronavirusom.

Ona je nakon boravka u inostranstvu došla pravo na posao u Narodni front. Prestala je da dolazi kada se saznalo da je test pokazao da je pozitivna na virus Kovid-19.

Kako je Srpski telegraf saznao, Snežana je smenjena:

- To je ozbiljan prekršaj, kao i najteža povreda radne discipline i rezultirao je privremenim udaljavanjem imenovane s posla, kao i smenu sa rukovodeće pozicije - objasnio je naš sagovornik.

Glavna meta grupe Velje Nevolje bio predsednik

RepublikaFoto: Tanjug/Starsport

Snajper koji je pronađen u tajnom šteku Veljka Belivuka i njegove grupe na stadionu Partizana trebalo je da bude upotrebljen za likvidaciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Prema saznanjima bezbednosnih službi, kao glavna meta kriminalne ekipe prvobitno je bio određen Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali su kriminalci shvatili da to nije strategija koja im može obezbediti obustavljanje istrage i spas od zatvora i da bi njegovim ubistvom samo izazvali još jači odgovor države i bezbednosnog aparata i razbijanje njihove mafijaške grupe. Onda su prešli na plan B...

Foto: Republika

Podsećamo, hapšenje Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i 16 kriminalaca u jednoj od najvećih policijskih akcija u poslednjoj deceniji otvorilo je Pandorinu kutiju srpskog, ali i regionalnog podzemlja. 

Opširnije možete pročitati OVDE.

Dečak izvršio samoubistvo skokom u Tamiš

Foto: ST/D. KADIĆ

Tragedija zbog koje cela Srbija tuguje!

Petnaestogodišnji Dragan Drljić je nakon dva dana potrage izvučen iz Tamiša u Pančevu. Njegova majka Danijela do poslednjeg trenutka je verovala da će njen sin biti pronađen živ i zdrav, nakon što je njegovo telo izvučeno iz Tamiša, žena je u šoku i slomljena od tuge.

Dragan je ostavio oproštajno pismo u kojem piše da je tražio način da najbezbolnije sebi oduzme život. Dečak je sahranjen na Novom groblju u Pančevu.

HRVATI NAM SE OPET DIVE

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Mediji u Hrvatskoj ne prestaju da se dive Srbiji i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću na tome kako uspevaju da nađu načina i nabave vakcine u trenucima kada je ceo svet u "ratu" zbog istih.

Lepo je pripadati evroatlantskim integracijama, ali u kriznim vremenima je važnije pokazati potrebnu dozu suvereniteta, pokazalo se to u mnogim slučajevima, posebno u pandemiji, koja je ušla u drugu godinu i čiji je kraj još nije na vidiku, piše na početku teksta na portalu Jutarnji.hr, u kom još jednom odaju priznanje našoj zemlji, ali i Mađarskoj.

Opširnije možete pročitati OVDE.

NIŠTA OD ODBRANE TITULE

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Teniseri Srbije neće odbraniti titulu na ATP Kupu, pošto su eliminisani od selekcije Nemačke u četvrtfinalu.

Od naše selekcije, u odlučujućem duelu A grupe, bila je bolja Nemačka sa 2-1 u pobedama.

Dubl meč između Đokovića i Ćaćića sa jedne, odnosno Štrufa i Zvereva sa druge strane, pripao je Nemcima, posle tri seta i super taj-brejka, 7:6, 5:7, 10:7.

Opširnije možete pročitati OVDE.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading