(FOTO) ŠOK, ŠOK, ŠOK! Nećete verovati šta je Marić doneo u studio?!

Autor: Republika

Vesti

10.02.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentarišući snimak koji je kružio društvenim mrežama, a za koji se tvrdilo da prikazuje ekipu kriminalaca koji su krenuli da izvrše likvidaciju, Ana Simonović iz familije "Ikstrim tima" objasnila je da je snimak sasvim pogrešno protumačen, a da je zapravo nastao tokom snimanja serije "Tajkun".

Dakle, uopšte nije reč o pravim kriminalcima već o statistima iz produkcijske kuće koja se bavi rentiranjem opreme za snimanje filmova koja se tiče vojske, policije i ovakvih scena u kojima se koristi oružje. 

Međutim, nakon objašnjenja spronog snimka, usledilo je još jedno iznenađenje!

Gosti su u Jutarnji program doneli replike pištolja i snajpera, pa su se gledaoci koji su se kasnije uključili vrlo lako mogli zgranuti nad prizorom na malim ekranima!

Voditelj Jutarnjg programa, Milomir Marić tražio je da vidi neku od replika oružja, pa mu je Simonović uručila repliku čuvenog "tetejca", a to je ovako izgledalo...

Podsetimo, oni su govorili o snimku na kom se vidi grupa naoružanih, maskiranih muškaraca koji u automobilu slušaju pesmu Svetlane Cece Ražnatović "Ti voliš nju, a tebe ja", koji je brzo postao viralan, a za koji se verovalo da prikazuje realnu situaciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading