(FOTO, VIDEO) Republika u Ritopeku: OVO JE BUNAR U KOJEM JE PRONAĐENA LOBANJA?!

Autor:

Hronika

10.02.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u bunaru kod vikendice u Ritopeku našla lobanju za koju se sumnja da pripada navijaču Goranu Veličkoviću, koga su navodno oteli i ubili Veljko Belivuk, Marko Miljković Mare i pripadnici njihove kriminalne grupe.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Kako saznajemo od naših reportera sa lica mesta, Žandarmerija je okružila imanje, a na 50 metara od kuće nalazi se beli objekat sa zelenim krovom za koji se pretpostavlja da je bunar.

Podsećamo, policija je tokom višednevnog uviđaja i pretrage vikendice u Ritopeku kod Beograda, za koju se sumnja da je bila mesto najmanje tri ubistva koja su počinili, kako se sumnja, Veljko Belivuk, Marko Miljković Mare i članovi njihovog surovog klana, u bunaru pronašla ljudsku lobanju, za koju se sumnja da pripada Goranu Veličkoviću Goksiju, navijaču Partizana.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je isušivala bunare u okolini vikendice strave, a u jednom od njih našli su ostatke raskomadanog tela. ​Lobanja je poslata na analizu i čekaju se rezultati

 

 

 

Goran Veličković Goksi

Nestanak Veličkovića, porodica je prijavila početkom avgusta prošle godine. Njegova supruga, navodno je policiji rekla da je njen muž poslednji put viđen 3. avgusta oko 16.30 sati u Višegradskoj ulici u Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama "smart" koji je zaplenjen prilikom hapšenja Belivuka i Miljkovića je ključni dokaz nestanka Veličkovića.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading