BAHAĆENJE VELJE NEVOLJE! Komšije Belivuka otkrivaju: STANOVAO U LUKSUZNOJ VILI, ŠEPURIO SE U CRNOM AUDIJU A8

Autor: Republika

Hronika

10.02.2021

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je obavila još jedan razgovor sa suprugom Veljka Belivuka (36), koja sa njihovom decom živi u elitnom kompleksu zgrada na obodu Učiteljskog naselja u Beogradu.

RepublikaFoto: youtube.com/Mario Sekulic

Dvojica inspektora zadržala su se u stanu oko sat vremena. Nakon što su otišli, novinari "Objektiva" pokušali su da stupe u kontakt sa suprugom Velje Nevolje.

- Naravno da ne želim da razgovaram sa vama - bila je kratka supruga Veljka Belivuka. 

Njen muž je u ovoj zgradi poslednji put viđen krajem prošle godine.

- Ima dva meseca kako sam ga video poslednji put. Pre toga sam ga redovno viđao. Vozio je onaj njegov crni "audi A8" - počeo je priču za Objektiv čovek koji je insistirao na anonimnosti, a nije dozvolio da se smini razgovor.

U ovom kompleksu inače žive još dvojica uhapšenih Vlada Draganić i Nikola Stefanović.

ZATVOREN KOMPLEKS

Nepoznato je ostalo kada su se trojica kompanjona uselila u ovaj luksuzni kompleks, koji zauzima celi kvart, i u obliku trougla je.

 

 

 

Prema nepotvrđenim informacijama, njegova gradnja završena je 2013, a naredne su stanari, njih oko tri stotine, počeli da se useljavaju. Cena kvadratnog metra stana u njemu kreće se od 1.650 do 1.750 evra, u zavisnosti od strane objekta.

Zgrada u kojoj se nalazi stan Belivuka čini jednu stranicu trougla, i do njenog ulaza se ne može doći sa ulice, već samo kroz dvorište u koje se, pak, ulazi kroz jednu od metalnih kapija.

Ceo kompleks, svi ulazi, prolazi i garaže su pod video-nadzorom, a vrata pod šiframa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading